Σε τελικό στάδιο βρίσκεται το The Last of Us Part II

Έρχεται.

Αν και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Last of Us Part I, ένας εκ των σκηνοθετών του παιχνιδιού δήλωσε πως η Naughty Dog αναζητά νέα ταλέντα που θα τη βοηθήσουν να κλείσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες που μένουν ανοιχτές.

Συγκεκριμένα ο Anthony Newman, σκηνοθέτης του παιχνιδιού, έγραψε στο Twitter:

"Έχουν ανοίξει πολλές υπέροχες θέσεις για όσους θέλουν να βοηθήσουν να τελειώσουμε το παιχνίδι... Θα ήθελα εγώ ο ίδιος να δώσω ιδιαίτερη βάση στη θέση του Melee Animator".

Οι θέσεις που έχουν ανοίξει αφορούν, μεταξύ άλλων, animators, programmers, game designers και visual effects artists. Βέβαια, για να ζητάνε νέα ταλέντα αυτό σημαίνει πως ίσως τελικά δεν μένουν μόνο μερικές τελευταίες εκκρεμότητες αλλά πολύ περισσότερες.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε πάντως θέλουν την τελευταία σκηνή να έχει γυριστεί. Αυτό από μόνο του δεν μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο ακόμα θα κρατήσει η ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Τελευταία φορά που είχαμε σημαντικά νέα για το παιχνίδι ήταν στην περσινή Ε3 όπου αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay και το story. Επίσης μάθαμε ότι η Ellie θα έχει έναν NPC ως companion.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece 'Τέλος' στα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής του The Last of Us Part II The Last of Us Part 2: Η Ellie θα έχει NPC Companion E3 2018: To The Last of Us Part 2 συνεχίζει να τιμά την Ellie

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα