Το «τριφύλλι» ανθίζει και στο Τελ Αβίβ

Ο Σιμόν Μπενούσοβιτς είναι ένας Ισραηλινός που φόρεσε τα πράσινα και υποστήριξε τον Παναθηναϊκό στην κίτρινη λαοθάλασσα της «Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα».

Πέμπτη στο Τελ Αβίβ, ημέρα αγώνα για τον Παναθηναϊκό Superfoods απέναντι στη Μακάμπι. Η αποστολή ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο πούλμαν και οι δύο δημοσιογράφοι που είμαστε εκεί κανονίζουμε τη μεταφορά μας με ταξί. Κάποιος μου φωνάζει: «γιατί δεν πάτε με τον Σιμόν;». «Ποιος είναι ο Σιμόν;», απαντώ, ώσπου βλέπω μπροστά μου έναν ξανθομάλλη χαμογελαστό τύπο, ντυμένο
στα πράσινα και με μια σημαία της ομάδας στα χέρια. Τον είχα περάσει για Έλληνα της διασποράς, αλλά είναι βέρος Ισραηλινός και αθεράπευτα ερωτευμένος με το «τριφύλλι». Αφού ο Μάικ Τζέιμς έβαλε το μεγάλο σουτ και οι ρυθμοί καταλάγιασαν, πιάσαμε κουβέντα. Στην πορεία ανακάλυψα πως ο Σιμόν δεν είναι μόνο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά μέσω της αγάπης του γι' αυτόν έγινε και ένας μεγάλος φιλέλληνας, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Καβάλα ως την Κρήτη.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Μπενούσοβιτς στον Χρήστο Καούρη, στις σελίδες 30-33 του 24ου τεύχους του περιοδικού Super Euroleague.
Keywords
Τυχαία Θέματα