Το τελευταίο σερί

Επτά στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πορευτεί μόνο με νίκες έως το «φινάλε» και εκεί να κάνει ταμείο. Λογικά έως τότε θα έχουν τελεσιδικήσει και οι δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν την τελική τους θέση στη βαθμολογία. Αλλά αυτό το τελευταίο σερί νικών στη σεζόν που θέλουν να πετύχουν, ευελπιστούν πως θα βελτιώσει και τη θέση τους στην τελική κατάταξη. Ακόμα και η δεύτερη θέση είναι εξόχως σημαντική, καθότι τους στέλνει στα
προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο «μεγάλο» ματς των «Πειραιωτών» στην περίοδο. Θα ακολουθήσουν οι εκτός έδρας αγώνες με τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΚ -θα γίνει τη Δευτέρα 2 Απριλίου, οπότε και θα ανοίξουν ξανά οι θύρες του Καραϊσκάκη- το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και τα ματς με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ασφαλώς και για τον Ολυμπιακό προέχει το κυριακάτικο ντέρμπι των «αιωνίων». Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να παρασυρθούν οι παίκτες από τη σημαντική βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διότι όποτε μπαίνουν στη σέντρα αυτοί οι δύο αντίπαλοι και ανεξαρτήτως θέσης και προβλημάτων, πάντα εκκινούν από την ίδια αφετηρία. Η ιστορία των «αιώνιων» αναμετρήσεων είναι εξόχως διδακτική, για εκείνους που αμφισβητούν τη συγκεκριμένη προσέγγιση.
Keywords
Τυχαία Θέματα