Ευρωπαϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21.15, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr) στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «αιώνιοι» ψάχνουν τη νίκη στη μάχη για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, με τους «πράσινους» να θέλουν
το «δύο στα δύο» φέτος στην διοργάνωση επί των Πειραιωτών, διατηρώντας αλώβητη την έδρα τους και τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν άλλο ένα μεγάλο «διπλό» φέτος (έχουν κερδίσει σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης), κάνοντας σημαντικό βήμα για την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν επικρατήσει μέσα στο ΣΕΦ με 70-62 στον πρώτο γύρο και έχουν πέντε σερί νίκες επί των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα μετά τις επιστροφές των Λοτζέσκι, Ρίβερς και Γκέιμπριελ. Το ματς αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την Euroleague.

Πλήρης ουσιαστικά για πρώτη φορά στη σεζόν θα παραταχθεί και ο Ολυμπιακός καθώς λείπει μόνο ο Αγραβάνης, έχει επιστρέψει ο Τιλί, ενώ το νέο απόκτημα Μπόμπι Μπράουν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Πέρα από τη «μάχη» του ΟΑΚΑ, πολλά όσον αφορά τις πρώτες θέσεις της κατάταξης θα κριθούν και από το αποτέλεσμα του ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports3HD
21:15 Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός (#PAOOLY), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ, Novasports3HD
Keywords
Τυχαία Θέματα