Το μεγάλο στοίχημα του Μαρτίνς

Το μεγάλο στοίχημα του ΜαρτίνςdstroumbΔευ, 11/23/2020 - 15:44

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό δεν είναι το θετικό αποτέλεσμα με τη Σίτι, αλλά η νίκη επί του Άρη
Με τα προβλήματα που έχουn οι Πρωταθλητές Ελλάδας, σίγουρα προσεγγίζουν διαφορετικά του τεράστιο ματς με την ομάδα ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού δεν θα έχουν τη δύναμη πυρός τους, Βαλμπουενά

και Ελ Αραμπί. 

Από την άλλη βέβαια, μπορεί να γίνει και το... χατίρι του προπονητή της Αγγλικής ομάδας και να δει τον Φορτούνη. 
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη δύναμη της ομάδας του και τον βαθμό ετοιμότητας του καθενός, όπως ξέρει πως το σημαντικότερο από τα παιχνίδια που έρχονται είναι αυτό με τον Άρη για το Πρωτάθλημα την Κυριακή, ενώ για την Ευρώπη, εκείνα με την Πόρτο και τον Μαρσέιγ. 

Το τι έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι της Τετάρτης δύσκολα το ξέρει κανείς, ίσως όμως μπορεί να το μαντέψει και να δούμε την ίδια 11άδα με αυτή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Άγνωστο όμως είναι το αν θα δούμε την ίδια και στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς θα παίξει ρόλο η κούραση αλλά και το καταποσο θα είναι έτοιμος για παράδειγμα ο Χολέμπας. 
Το σίγουρα είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να πάρει θετικά αποτελέσματα και από τα δύο ματς, αλλά εκείνο με τον Άρη είναι επιτακτικής ανάγκης. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στον Ολυμπιακό, με τις απουσίες και τα πολλά ταξίδια το ματς με τον φορμαρισμένο Άρη αποκτά τον χαρακτήρα της "επιτακτικής" ανάγκης των τριών βαθμών. Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 15:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα