Μιλαν: Τραυματίας ο Ζλάταν, εκτός για 10 μέρες

Μιλαν: Τραυματίας ο Ζλάταν, εκτός για 10 μέρεςsdimolitΔευ, 11/23/2020 - 15:31

Η Μίλαν θα στερηθεί τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τις επόμενες δέκα μέρες μετά από τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Νάπολι (22/11, 1-3).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στη νίκη της Μίλαν απέναντι στη Νάπολι (1-3) στο Σαν Πάολο. Ο Σουηδός που στα 39 του βρίσκεται

σε μεγάλη φόρμα καθώς πέτυχε ακόμα δύο γκολ, αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αναγκάστηκε να βγει αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Ο Ζλάταν θα μεινει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δέκα μέρες όπου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πιο καθαρό το μέγεθος της ζημιάς. Ο Στέφανο Πιόλι δεν θα μπορέσει να έχει στην διάθεσή του τον Σουηδό ηγέτη για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Λιλ (26/11) και Σέλτικ (3/12) για το Europa League και κόντρα στη Φιορεντίνα (29/11) για το πρωτάθλημα.

Η Μίλαν βρίσκεται στη κορυφή της Serie A με 20 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές εξαιτίας του Ιμπραχίμοβιτς που έχει 10 γκολ σε 6 παιχνίδια, όσα πέτυχε την περσινή περίοδο σε 18 παιχνίδια! Πάντα στην καριέρα του σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, έβαζε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Μοναδική γεμάτη σεζόν που είχε μονοψήφιο, ήταν η χρονιά του στο Τορίνο με τη Γιουβέντους όπου έβαλε μόλις 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Η Μίλαν θα στερηθεί τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τις επόμενες δέκα μέρες μετά από τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Νάπολι (22/11, 1-3).
Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 15:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα