Το Σάββατο η χριστουγεννιάτικη γιορτή «Love Volley»

Όλα είναι έτοιμα για το «Love Volley», το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τουρνουά για το ελληνικό βόλεϊ, που διοργανώνεται το Σάββατο 22/12 από τις 11:00 έως τις 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Παιδάκια όλων των ηλικιών αναμένεται να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ σε δεκάδες μικρά γηπεδάκια που θα δημιουργηθούν στον χώρο των 4.500 τ.μ. του Κέντρου. Αγώνες mini βόλεϊ, αγώνες όλων των ηλικιών και οικογενειακά παιχνίδια θα γεμίσουν με όμορφες στιγμές και χαμόγελα την εκδήλωση, κλείνοντας με ιδανικό
τρόπο το 2018.

Εμείς από τη μεριά μας, ως ΠΑΣΑΠ, θα παραβρεθούμε στην εκδήλωση με τους εξής αθλητές: Πελεκούδα Παναγιώτη, Φράγκο Ανδρέα, Πετρέα Γιώργο, Ρουμελιωτάκη Γιάννη, Ράπτη Αλέξανδρο, Μαυραγάνη Νίκο, Πεντίδη Γιώργο, Οικονομίδου Μαρία, Δικαιούλια Βιργινία, Χρυσομάλλη Αθηνά, Θεοχάρη Άννα-Μαρία και Νικολογιάννη Ασημίνα.

Όλοι μαζί θα μοιράσουμε χαμόγελα και θα διασκεδάσουμε στη μεγάλη αυτή γιορτή των μικρών φίλων κι όχι μόνο.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκεται και το τρόπαιο που θα απονεμηθεί στην πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν 2018-19 και θα είναι διαθέσιμο για να αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα