Το Σαμπιονά στην 2η στροφή του...

Με την αναμέτρηση Ρεμς-Λιόν (21:45 στο NS1HD) ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν τρίποντο από την εξαιρετική τους πρεμιέρα στη Νίκαια και οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Ζενεσιό στοχεύουν στο 2 στα 2 μετά το 2-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Αμιάν με τα γκολ των Τραορέ και Ντεπάι.

Το Σάββατο στις 18:00 (Live NS3HD) η Γκενγκάν υποδέχεται την πρωταθλήτρια Παρί Σεν
Ζερμέν. Η ομάδα του Κομπουαρέ το πάλεψε στην πρεμιέρα όμως ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σεντ Ετιέν και αναζητά… θαύμα κόντρα στην παρέα του Νεϊμάρ που επικράτησε άνετα με 3-0 της Καέν στην πρεμιέρα.

Την ίδια μέρα στις 21:00 θα δείτε από το NS3HD την κόντρα της μονακό με τη Λιλ στο Πριγκιπάτο. Αμφότερες πήραν τρίποντο στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Ζαρντίμ με 3-1 στην έδρα της Ναντ και αυτή του Γκαλτιέ στο δικό της σπίτι με αντίπαλο τη Ρεν.

Το 4ο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που θα παρακολουθήσετε από τα κανάλια Novasports (22:00 – NS1HD) είναι η κόντρα Νιμ-Μαρσέιγ. Σε συγκλονικστική μάχη στην πρεμιέρα απέναντι στην Ανζέ και μάλιστα εκτός έδρας, η Νιμ πήρε σπουδαία νίκη με 4-3. Απέναντί της η Μαρσέιγ του Γκαρσιά που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και σκόραρε με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες στο 4-0 της πρεμιέρας με την Τουλούζ.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18-8-2018
Αμιάν-Μονπελιέ
Καέν-Νις
Ντιζόν-Ναντ
Ρεν-Ανζέ

Κυριακή 19-8-2018
Στρασμπούρ-Σεντ Ετιέν
Τουλούζ-Μπορντό
Keywords
Τυχαία Θέματα