Campionato - Novasports. Συντονιστείτε...

Η αρχή γίνεται από το «Μπεντεγκόντι» και την μαγευτική Βερόνα. Εκεί η τοπική Κιέβο θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Απευθείας μετάδοση το Σάββατο στιε 19:00 από NS1HD.

Την ίδια μέρα, στις 19.30 και στην «αιώνια πόλη» η Λάτσιο του Σιμόνε Ινζάγκι θα υποδεχθεί τη Νάπολι. Οι «Λατσιάλι» δαπάνησαν περισσότερα από 30 εκατομμύρια προκειμένου να ενισχυθούν σε αυτή τη σεζόν. Η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των ναπολιτάνων εγγυάται πρωταγωνιστική πορεία και στην τρέχουσα σεζόν. Μετάδοση από το NS1HD.

Το… κυρίως πιάτο της αγωνιστικής σερβίρεται από
τα κανάλια Novasports με 5 μεταδόσεις την Κυριακή.
Η αρχή γίνεται στις 19:00 με την Τορίνο να υποδέχεται τη Ρόμα. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί καθώς οι Ρωμαίοι του Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο ενισχύθηκαν με παίκτες όπως ο Ενζονζί, ο Παστόρε, ο Κλάιφερτ και ο Σαντόν και στοχεύουν ψηλά. Μετάδοση από το NS2HD.

Τέσσερα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 21:30

Στο NS2HD η Μπολόνια του Φιλίπο Ινζάγκι έχοντας ξοδέψει κάτι λιγότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της το καλοκαίρι, θέλει πρεμιέρα με τρίποντο απέναντι στη Σπαλ σε κόντρα ομάδων που πέρυσι πάλεψαν για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο NS3HD Η Σασουόλο υποδέχεται την Ίντερ. Η ομάδα του Σπαλέτι πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ με την απόκτηση Ναϊνγκολάν, Μαρτίνες και Βρσάλικο και στόχος της είναι να μπει και πάλι στην πρώτη τετράδα.

Στο NS4HD η νεοφώτιστη στην κατηγορία Έμπολι υποδέχεται την Κάλιαρι, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνει το παιχνίδι της άλλης νεοφώτιστης στην κατηγορία Πάρμα που επίσης παίζει στην έδρα της, αντιμετωπίζοντας την Ουντινέζε που δαπάνησε κάτι λιγότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ για να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ και να βρεθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας τη νέα σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα