Το πάρτι της... ζωής τους (pics)


Πέρσι, μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το εορταστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε τα κλασικά, πατροπαράδοτα ... μπουζούκια. Τα δεδομένα φέτος όμως διαφοροποιήθηκαν.

Μετά τα ... ξενύχτια με τους πρωτόγνωρους κι ατελείωτους πανηγυρισμούς στην πόλη πρώτα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μετά για την αντίστοιχη του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν κάτι πιο ήρεμο και πιο .... απομονωμένο.

Αυτό σε πράξη έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Κτήμα Δέδα, όπου συγκεντρώθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα,
προεξάρχοντος του Ιβάν Σαββίδη για να γευματίσει και να περάσουν όλοι μαζί τις τελευταίες τους στιγμές πριν ... σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» μίλησε προς τα μέλη της ομάδας, τους συνεχάρη για ακόμη μια φορά, τους ευχαρίστησε και σημείωσε τις ευθύνες που δημιουργούνται μέσα από την πολύ επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε χτες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν ... παιδιά και να βγάλουν άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων τους, με πλέον χαρακτηριστικές την ... καλλιτεχνική «φλέβα» των Σάκχοφ, Πασχαλάκη αλλά και τις μουσικές ικανότητες του Μάτος!
Keywords
Τυχαία Θέματα