Το όραμα του 2020: O Σάουθγκεϊτ συνεχίζει την «επανάσταση των νέων»

Mετά την σπουδαία της πορεία και την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση το EURO 2020.
Η Αγγλία έχει προκριθεί στα τελικά του Nations League αυτό το καλοκαίρι
και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2020.
Νίκη με σκορ 5-0 επί της Τσεχίας και νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και ευρεία νίκη με σκορ 5-1 με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Η 23αδα που περιμένουμε στο EURO

Με λίγο περισσότερο από έναν χρόνο να απομένει μέχρι την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός για τους παίκτες που θα απαρτίσουν την Εθνική, καθώς μετά από πολλά χρόνια η αγγλική ομάδα διαθέτει πολλά ανερχόμενα ταλέντα.
Έτσι, αναζητήσαμε μία πιθανή 23αδα, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Βασικός θα παραμείνει λογικά ο Πίκφορντ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Προς το παρόν τουλάχιστον, ο Πίκφορντ παραμένει το No1 της Αγγλίας και αξίζει τη θέση βασικού, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Ρωσία.
Ο Μπάτλαντ θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα μέρος της εθνικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια και τρίτος γκολκίπερ πιθανότατα θα είναι ο 23χρονος Άνγκους Γκαν της Σάουθάμπτον, αλλά θέση θα διεκδικήσουν στην τελική επιλογή, ο Νικ Πόουπ και ο Τομ Χίτον της Μπέρνλι.

O πιο ποιοτικός Άγγλος αμυντικός είναι ο Γκόμες

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Νέοι, δυνατοί, γρήγοροι και με σπουδαίο ταλέντο είναι οι αμυντικοί της Αγγλίας.
Ο Γκόμες πριν τραυματιστεί ήταν ασφαλώς ο πιο ποιοτικός της αμυντικός και λογικά μαζί με τον Στόουνς θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Ο 26χρονος Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για back-up στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Έρικ Ντάιερ της Τότεναμ.

Ο Αλεξάντερ–Άρνολντ της Λίβερπουλ και ο Γουάν-Μπισάκα είναι δύο απίστευτες επιλογές στα δεξιά, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να είναι πολύ καλός όταν επιτίθεται και ο 21χρονος της Κρίσταλ Πάλας να είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ) και ο Λουκ Σο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούν δύο πολύ καλές λύσεις για την αριστερή πλευρά, είναι νέοι και ταυτόχρονα αρκετά έμπειροι για να έχουν σοβαρό αντίκτυπο σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Στα 23 του χρόνια μετράει ήδη 35 εμφανίσεις με την Αγγλία ο Ντέλε Άλι

ΜΕΣΟΙ
Τα πράγματα γίνονται πιο συναρπαστικά στην μεσαία γραμμή...
Διαθέτει «λαμπερά» αστέρια, με φοβερές επιθετικές αρετές όπως ο Ντέλε Άλι, ο Λόφτους–Τσικ, ο Μπάρκλεϊ, ο Λίνγκαρντ.
Έπειτα, υπάρχει ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, ένας εξαιρετικός ανασταλτικός μέσος, όπως και ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι, παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Αυτά τα έξι αστέρια παρέχουν αναμφισβήτητα μία εξαιρετική εικόνα στην μεσαία γραμμή των Άγγλων και μην ξεχνάμε τον Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), τον Μέισον Μάουντ (Τσέλσι) και τον Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ (Σαουθάμπτον) που βρίσκονται σε θέση αναμονής.

Ηγετική φυσιογνωμία στην επίθεση ο Κέιν

ΕΠΙΘΕΣΗ
Μεγάλη ποιότητα και στην επίθεση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ.
Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, σκοράρει ανελλιπώς και στην Εθνική, μετρώντας 22 γκολ σε 37 εμφανίσεις.
Προσθέστε τον Ραχίμ Στέρλινγκ που μπορεί να εκτελέσει, αλά και να «ταΐσει» με ασίστ τους συμπαίκτες του και τον και τον Τζέιντον Σάντσο, τον 19χρονο φορ της Ντόρτμουντ που μποορεί να δώσει γρήγορο ρυθμό στην επίθεση και να εκτελέσει όταν βρεθεί σε επίκαιρη θέση.

Από πίσω υπάρχουν επίσης ποιοτικοί επιθετικοί. Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, το νέο αστέρι της Τσέλσι και ο 18χρονος Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, που παίζει δανεικός στην Χοφενχάιμ (18 εμφανίσεις / 6 γκολ στην Μπουντεσλίγκα).

Aν είναι υγιής, θα βρίσκεται στις επιλογές του Σάουθγκεϊτ, ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ…
Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Όξλεϊντ-Τσάμεπλεϊν (Λίβερπουλ), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Ντεμαράι Γκρέι (Λέστερ), Κάλουμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ) και Αντεμόλα Λούκμαν (Έβερτον, δανεικός στη Λειψία), θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους να βρεθούν στις τελικές επιλογές για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα