Το ντεμπούτο του CR7 στο Βίλαρ Περόζα (pics)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτασε η μέρα όλων των Γιουβεντίνων. Το φιλικό της πρώτης απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Μεγάλης Κυρίας θα διεξαχθεί την Κυριακή στιες 17.00 στο χωριό Βίλαρ Περόζα. Φέτος όμως θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, κι αυτό διότι οι "τιφόζι" των "μπιανκονέρι" θα δουν από κοντά τον Ρονάλντο στα χρώματα της ομάδας τους για πρώτη φορά.

Το Βίλαρ Περόζα είναι ένα χωριό που απέχει 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τορίνο στο οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο το φιλικό της πρώτης απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους από το 1955. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά η δεύτερη ομάδα είχε επικρατήσει της πρώτης με σκορ 3-2. Τελευταία νίκη της Πριμαβέρα το 2005 με σκορ 1-0.

Στο χωριό αυτό η οικογένεια Ανιέλι έχει ένα μεγάλο κτήμα όπου πριν από κάθε ματς όλοι οι παίκτες της Γιουβέντους είναι καλεσμένοι. Κατά την παράδοση οι οπαδοί της Γιουβέντους μπάινουν στο γήπεδο και διακόπτουν το ματς για να "γδύσουν" τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας για ένα σουβενίρ.

Για το φετινό ματς, τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγάλα, καθώς θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους 5000 οπαδούς που θα έχουν εισιτήριο, ενώ το event θα επιτηρείται από 600 άνδρες της εταιρίας σεκιούριτι με την οποία συνεργάζεται η Γιουβέντους. Με αυτόν τον τρόπο η οικογένεια της "Μεγάλης Κυρίας" θα υποδεχθεί τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που έχει ήδη την υπογραφή του Ρονάλντο πριν καν αγωνιστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα