Το νέο εγχείρημα της Greta Gerwig θα είναι το "Little Women"

Η ηθοποιός μετά τη σκηνοθετική επιτυχία της στο "Lady Bird" θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Το "Little Women" επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα ακόμα προσαρμοσμένο σενάριο από την Greta Gerwig.

Η ηθοποιός Greta Gerwig θέλει να σκηνοθετήσει το "Little Women", μετά την επιτυχία της στο "Lady Bird", σε συνεργασία με την Columbia Pictures και με ένα cast γεμάτο αστέρες όπως οι: Meryl Streep,

Emma Stone, Florence Pugh αλλά και τους Saoirse Ronan και Timothee Chalamet από το "Lady Bird".

Η Greta Gerwig.

Η ομάδα των παραγωγών θα αποτελείται από τους, Amy Pascal, Denise Di Novi και Robin Swicord. Η Andrea Giannetti θα επιβλέπει την παραγωγή εκ μέρους της Columbia Pictures.

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους ρόλους που θα πάρει ο καθένας, και οι πληροφορίες από το Variety λένε πως το στούντιο θα δοκιμάσει και άλλες ηθοποιούς για τον ρόλο της Beth, πριν την 4η Ιουλίου.

Το μυθιστόρημα της Louisa May Alcott, "Little Women" έχει προσαρμοστεί πολλές φορές στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, με την ταινία του 1994 με πρωταγωνίστρια την Winona Ryder να είναι η πιο δημοφιλής. Το BBC έβγαλε στον αέρα μια μίνι σειρά με ομώνυμο τίτλο, προς το τέλος του προηγούμενου έτους.

Παράλληλα, μέχρι να ανακοινωθεί η πρεμιέρα του "Little Women", εσείς μπορείτε να δείτε τον κινηματογραφικό οδηγό μας για τον μήνα Ιούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Η Jessica Chastain είναι η ζωγράφος και ακτιβίστρια Caroline Weldon στο trailer του "Woman Walks Ahead"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 25/06 - 01/07

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα