Το Μουντιάλ "τάραξε" το Γουίμπλεντον

Οι διοργανωτές του λονδρέζικου γκραν σλαμ είδαν αρκετά καθίσματα άδεια κατά τη διάρκεια των σαββατιάτικων αγώνων του Γουίμπλεντον, ειδικότερα τις ώρες που η Αγγλία διεκδικούσε την πρόκριση της στα ημιτελικά του Μουντιάλ, κόντρα στη Σουηδία. Το κεντρικό κορτ με τα εισιτήρια να στοιχίζουν 102 λίρες ήταν σχεδόν άδειο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της Κέρμπερ με την Οσάκα! Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν οι διοργανωτές του τουρνουά επέτρεπαν τη χρήση κινητού για streaming, κατά
τη διάρκεια των αγώνων. Κάτι τέτοιο όμως απαγορεύτηκε υπο τον φόβο ιαχών και του μεγάλου σουξέ πλέον "It's coming home".

Πάντως ο Μπόμπι Τσάρλτον, ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ομάδας του 1966, που κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο για την Αγγλία, έδειξε πόσο sir είναι, καθώς βρέθηκε στο royal box, παρακολούθησε τη νίκη του Ράφα Ναδάλ επί του Άλεξ ντε Μονίρ και μετά "όπου φύγει, φύγει", καθώς είχε ήδη χάσει μέρος του ματς των "λιονταριών".

Ακόμα και οι γρίλλιες έκλεισαν στο κέντρο τύπου του Γουίμπλεντον, καθώς υπήρχε ο φόβος πως οι περαστικοί θα σχηματίσουν επιτόπου εξέδρα για να ενημερωθούν για το ματς! Όλα αυτά την ώρα που η Αγγλία συνεχίζει την παράσταση της στη Ρωσία!
Keywords
Τυχαία Θέματα