Το μήνυμα του μικρού Χάρι και το απίστευτο δώρο του Χάμιλτον (pics)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χάρι Σο, ένα πεντάχρονο παιδί, το οποίο πάσχει από μίας σπάνιας μορφής καρκίνο, επικοινώνησε με τον Βρετανό πιλότο της Mercedes, μέσω social media και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο γκραν πρι της Βαρκελώνης.

«Γεια σου Λιούις Χάμιλτον. Καλή τύχη και εύχομαι να κερδίσεις τον αγώνα στην Ισπανία. Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα! Με πολλή αγάπη από τον Χάρι», ανέφερε το μήνυμα του πεντάχρονου αγοριού, το οποίο όπως εξήγησε
αργότερα ο Χάμιλτον, τον ενέπνευσε και του έδωσε μεγάλη δύναμη.

Μάλιστα, οι ευχές του Χάρι έπιασαν τόπο, αφού ο Βρετανός πιλότος κέρδισε το γκραν πρι της Βαρκελώνης και όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσε να τον ευχαριστήσει για τη δύναμη που του έδωσε. «Είσαι τόσο δυνατό αγόρι, μακάρι να ήμουν τόσο δυνατός όσο εσύ. Ήθελα να δει ο κόσμος το πόσο δυνατός είσαι και να σου στείλουμε όλοι τις καλύτερες ευχές μας για αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με αγάπη, ο φίλος σου Λιούις», ήταν το μήνυμα του Χάμιλτον, ο οποίος όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό.

Στην προσπάθεια να συμπαρασταθεί στον μεγάλο αγώνα που δίνει ο μικρός Χάρι για τη ζωή του, αποφάσισε να του χαρίσει λίγες στιγμές χαράς. Σε συνεργασία με τη Mercedes έστειλε στο σπίτι του πεντάχρονου αγοριού, στο Μέρστχαμ της Αγγλίας, ένα κανονικό μονοθέσιο του, όπως επίσης το Κύπελλο που κατέκτησε στην Ισπανία και τα γάντια του.

Η έκπληξη και η χαρά του μικρού Χάρι ήταν τεράστια και έστω και για λίγο ξέφυγε από τον «Γολγοθά» που ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου του 2018, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο σπάνιας μορφής.
Keywords
Τυχαία Θέματα