Η συνάντηση και οι αποφάσεις για το άμεσο μέλλον …

Μεγάλη ήταν η χτεσινή νύχτα για τους παράγοντες του Άρη. Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου προκάλεσε αρκετούς κλυδωνισμούς, οι οποίοι άμεσα έπρεπε να απορροφηθούν μέσα από καίριες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Προκειμένου να συμβεί αυτό, υπήρξε πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη, τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος όλα τ’ αγωνιστικά θέματα που απασχολούν κι αυτό στο οποίο κατέληξαν οι εμπλεκόμενοι
ήταν η ανάγκη γι’ αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Μια διαπίστωση που δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τις ικανότητες ορισμένων ποδοσφαιριστών αλλά με τη νοοτροπία και τη διάθεση, στα οποία αποδίδεται κι η εικόνα που παρουσιάζουν.

Έτσι λοιπόν, όσοι εκ των ποδοσφαιριστών λογίζονται ως αδιάφοροι ή κριθούν ως ανεπαρκείς για τις απαιτήσεις της ομάδας θα κληθούν από τη διοίκηση για να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Η σχετική λίστα έχει καταρτιστεί και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εντός μιας ημέρας. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί ειλημμένη απόφαση κι η κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν, με περιπτώσεις που έχει εντοπίσει ο τεχνικός διευθυντής, για τις θέσεις που θεωρεί ως πλέον σημαντικές η τεχνική ηγεσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα