Το μεγάλο κενό μέχρι το επόμενο επεισόδιο του "Attack on Titan"

AoT στάσου, μύγδαλα!

Ένα τεράστιο χρονικό κενό έχουν να αντιμετωπίσουν οι φαν του "Attack on Titan", αφού το 49ο επεισόδιο του anime, 13ο για τη σεζόν, πρόκειται να καθυστερήσει, και μάλιστα αρκετά. Το comicbook μεταφέρει την είδηση, όπως αυτή κυκλοφόρησε μέσω του Reddit.

Κάποιο μέλος της ομάδας μίλησε εκ μέρους φίλης του, κατοίκου Ιαπωνίας, και μετέφερε το τι αναφέρει ο Τηλεοπτικός Οδηγός Οκτωβρίου σχετικά με την προβολή του "Attack on Titan", "Shingeki no Kyojin" στα ιαπωνικά. Η καθορισμένη προβολή επεισοδίων του anime

ήταν κάθε Δευτέρα, αλλά για τις ημερομηνίες 15/10, 22/10 και 29/10 το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τον τιτάνιο κόσμο του Hajime Isayama.

Αναφέρεται, μάλιστα, πως τη θέση του δεν κατέλαβε κάποιο άλλο anime αλλά βραδινά σόου. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το 12ο επεισόδιο του AoT αποτελεί και το φινάλε της 3ης σεζόν. Απλώς η σειρά θα έχει ένα κενό τριών, το λιγότερο, εβδομάδων μέχρι την προβολή του επόμενου επεισοδίου.

Μέχρι στιγμής, τα NHK και Wit Studios δεν έχουν μιλήσει σχετικά με αυτό το κενό στο πρόγραμμα και τη μετάθεση 13ου επεισοδίου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, φαίνεται πως το επόμενο επεισόδιο δεν θα προβληθεί στη φθινοπωρινή σεζόν αλλά, πιθανότατα, στην χειμερινή και μέσα στον Ιανουάριο του 2019.

Από τις προηγούμενες σεζόν δεν έχουμε δει κάποιον σταθερό αριθμό επεισοδίων. Η πρώτη σεζόν έκλεισε μετά από 25 επεισόδια και η δεύτερη μετά από 12, ενώ η τρίτη φαίνεται πως θα έχει τουλάχιστον 13. Το 12ο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου είχε, εξίσου, έκτακτη καθυστέρηση μίας εβδομάδας, χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση, οπότε το τωρινό κενό δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικό, αλλά σίγουρα υπαρκτό.

Αναμένονται ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις για το πότε το AoT θα επιστρέψει στη δράση.

Το manga και anime με τίτλο "Attack on Titan"("Shingeki no Kyojin" ο ιαπωνικός τίτλος) δημιούργησε ο Hajime Isayama, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για την αρχική του μικρή εκδοχή του "Attack on Titan" τιμήθηκε, το 2006, με το βραβείο "Εξαιρετικής Εργασίας" ("Fine Work"). Το 2009, η σειρά άρχισε να εκδίδεται στο Bessatsu Shōnen Magazine του εκδοτικού οίκου Kodansha. Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, κατατρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλεισθεί μέσα σε κολοσσιαία τείχη και αισθάνονται ασφαλείς, μέχρι που μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ημέρα καθαριότητας στο νέο teaser της τρίτης σεζόν του "Attack on Titan"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα