Εμφανίζεται πρώτη φορά η "Batwoman" στους δρόμους της Gotham και του CW

Ιδού η Kate Kane.

Η Ruby Rose φόρεσε για πρώτη φορά τη στολή της Batwoman και το CW παραχώρησε στο κοινό τη φωτογραφία της για να πάρουμε μια πρώτη εντύπωση της νέας Kate Kane.

Σε αυτή την προωθητική εικόνα βλέπουμε τη Rose με το ολοκληρωμένο της κοστούμι ως Batwoman, σχεδιασμένο από την Colleen Atwoo, βραβευμένη τέσσερις φορές με Όσκαρ

για τα κοστούμια της στις ταινίες "Chicago", "Memoirs of a Geisha", "Alice in Wonderland" και "Fantastic Beasts and Where to Find Them" και συνολικά 12 φορές υποψήφια. Η ίδια έχει σχεδιάσει τα κοστούμια δύο ακόμα υπέρ-ηρωικών σειρών των CW/DC, "Arrow" και "The Flash".

Η Batwoman θα συστηθεί στο ήδη υπάρχον Arrowverse μεταξύ των γνωστών ηρώων, Flash, Arrow και Supergirl, στο επόμενο crossover που θα έρθει τον Δεκέμβριο, και το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 9 Οκτωβρίου στο Βανκούβερ. Η αρχή του crossover θα γίνει με ένα ειδικό επεισόδιο του "The Flash" στις 9 Δεκεμβρίου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Batwoman στον κόσμο του Arrowverse, προτού η ίδια αποκτήσει δική της σειρά. Το CW ανακοίνωσε πως δύο ακόμα γνωστοί χαρακτήρες θα παρουσιαστούν στα τρία επεισόδια, συγκεκριμένα ο πλέον γνωστός σούπερ-ήρωας Superman(Tyler Hoechlin) μαζί με τη Lois Lane.

Η spinoff σειρά "Batwoman" βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη, και θα πρωταγωνιστεί η Rose. Θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά, αν τελικά επιλεχθεί. Αν, τελικά, όντως πραγματοποιηθεί η "Batwoman", η σύνοψη της περιγράφει το περιεχόμενο της σειράς. "Οπλισμένη με πάθος για δικαιοσύνη και λέγοντας πάντα τη γνώμη της, η Kate Kane οδεύει στους δρόμους της Gotham ως Batwoman, μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη και υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένη κοπέλα, για να ξετρυπώσει τους εγκληματίες της πόλης. Αλλά μην την αποκαλέσετε ηρωίδα. Η Kate πρέπει να νικήσει τους δικούς της δαίμονες πριν απαντήσει στο κάλεσμα και γίνει το σύμβολο ελπίδας της Gotham".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Έρχεται το ντεμπούτο της Batwoman σε crossover για το Arrowverse Η νέα Batwoman αποχωρεί από το Twitter μετά από κύμα αντιδράσεων Βρέθηκε η Batwoman του CW στο πρόσωπο της Ruby Rose

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα