Το κυνήγι του θαμμένου easter egg στους νέους τίτλους αρχής του "The Walking Dead"

Μεγάλη αλλαγή για τη σειρά.

Πολλές αλλαγές έπονται στην ένατη σεζόν του "The Walking Dead". Ένα χρονικό άλμα, μία καινούργια ομάδα εχθρών, η αποχώρηση του Rick Grimes, η νέα showrunner Angela Kang, ακόμα και νέος σχεδιασμός στα αρχικά credits.

Οι τίτλοι αρχής της σειράς έχουν περάσει μερικές μικρό-αλλαγές μέσα στα χρόνια, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η σειρά θα δει μία μεγάλη αλλαγή σε αυτούς, όπου από θεματικές εικόνες θα μεταπηδήσουν σε animation

εξ' ολοκλήρου δημιουργημένο βάσει του ύφους της γραφικής νουβέλας.

Το IGN παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο πλατό του "The Walking Dead", για να συνομιλήσει με τη Kang. Η showrunner ρωτήθηκε σχετικά με την έμπνευση για αυτή την αλλαγή στους τίτλους αρχής.

"Νομίζω ότι μίλησα στον Scott Gimple πριν από ένα χρόνο, όταν ο ίδιος είπε πως επρόκειτο να προχωρήσει σε μία νέα θέση. Και ήταν κάπως, 'Μπορεί να είναι μία καλή στιγμή να κάνουμε νέους κεντρικούς τίτλους'. Και εγώ απάντησα πως, 'Ναι! Θα ήταν τέλειο'. Οπότε μίλησα με διαφορετικούς ανθρώπους που δημιουργούν κεντρικούς τίτλους και κατά κάποιο τρόπο είπα, 'Να μερικά από τα θέματα της σεζόν'. Και η εταιρεία Huge, που έχει κάνει μερικούς εξαιρετικούς τίτλους σε πολλές σειρές, ήρθαν με τρεις ιδέες και όλες τους ήταν καταπληκτικές. Αλλά η τρίτη ήταν αυτή που έγινε τελικά. Και πιστεύω ήταν απλώς η έξτρα ιδέα. Δεν πιστεύω πως περίμεναν ότι θα την επέλεγα τελικά", εξήγησε η Kang.

"Ήμουν κάπως σαν, 'Μου αρέσει αυτή επειδή έχει τόσο πολύ την αίσθηση ενός graphic novel'. Την ονόμασαν η 'Poe ιδέα' και λάτρεψα την αίσθηση που έδινε. Είναι γεμάτο αναμνήσεις από μία όμορφη γραφική νουβέλα", αποκάλυψε η Kang. "Ανέκαθεν γνωρίζαμε πως θα διατηρούσαμε τη μουσική, επειδή η μουσική είναι ένα από τα αγαπημένα μου στοιχεία της σειράς. Αλλά το σκεφτήκαμε, και εμφανίστηκαν με μία όμορφη, καλό-στημένη σειρά σκηνών, και τότε από εκεί ξεκινήσαμε να το χτίζουμε. Και μετά προς το τέλος, αρχίσαμε να τοποθετούμε κρυφά στοιχεία εκεί. Οπότε πιστεύω πως θα είναι διασκεδαστικό για τους φαν μας να εξερευνήσουν τις σκηνές για τα μικρά easter eggs που βρίσκονται θαμμένα".

Το "The Walking Dead" έχει ένα ακόμα easter egg που δεν έλειψε και από αυτή τη σεζόν, ένα ελικόπτερο κρυμμένο στο επίσημο πόστερ της σειράς. Η ένατη σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα, στις 7 Οκτωβρίου και στο κανάλι του AMC. Τα πέντε πρώτα λεπτά του ντεμπούτου της μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Πολύχρονο και γεμάτο περιεχόμενο προβλέπεται το μέλλον του κόσμου του "The Walking Dead"
Keywords
Τυχαία Θέματα