Ακόμα ένας πρωταγωνιστής του "Lethal Weapon" αφήνει το πλατό

Σαν δύσκολα να φαίνονται τα γυρίσματα της σειράς.

Ακόμα μία αποχώρηση θα χρειαστεί να ξεπεράσει το τηλεοπτικό "Lethal Weapon". Ο Damon Wayans, ή αλλιώς Roger Murtaugh για τη σειρά της Fox, δεν σκοπεύει να συνεχίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη συνέντευξη του για το Eurweb.com (μέσω Variety), ο Damon δήλωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη σειρά τον Δεκέμβριο, αφού εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του για τα 13 επεισόδια της τρίτης σεζόν.

"Σκοπεύω να αποχωρήσω από τη σειρά τον Δεκέμβριο αφού τελειώσω με τα 13 που έχω υπογράψει",

δήλωσε ο Wayans και συμπλήρωσε, "οπότε πραγματικά δεν γνωρίζω τι σχεδιάζουν να κάνουν, αλλά αυτό σχεδιάζω εγώ. Είμαι ένας 58χρονος διαβητικός και εργάζομαι 16 ώρες την ημέρα".

"Τελείωσα. Όπως είπε και ο Murtaugh, 'Είμαι πολύ γέρος γι'αυτό'", πρόσθεσε ο Wayans. "Θα επιστρέψω στη σκηνή και θα βρω και πάλι το χαμόγελο μου".

Πιθανότατα η αποχώρηση του θα φέρει σε αρκετά δυσχερή θέση τη σειρά, αφού η Warner Bros. έχει ήδη απολύσει τον συμπρωταγωνιστή του, Clayne Crawford, λόγω κακής συμπεριφοράς του ίδιου του πρωταγωνιστή στο πλατό.

Τα δύο περιστατικά για τα οποία εξαγριώθηκε ο Crawford αφορούσαν εξίσου τις επικίνδυνες συνθήκες στα γυρίσματα της σειράς. Στο πρώτο, ο Crawford θύμωσε με συνθήκες που θεωρούσε επικίνδυνες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στο δεύτερο ο πρωταγωνιστής καθόταν στη σκηνοθετική καρέκλα όταν ένας άλλος ηθοποιός χτυπήθηκε από ένα θραύσμα ενός εφέ που χρησιμοποιήθηκε και αισθάνθηκε ότι ήταν επικίνδυνο να συνεχίσει.

Πιθανότατα οι ίδιες συνθήκες έκαναν και τον Wayans να θεωρήσει πως η ηλικία και η φυσική του κατάσταση δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει με περισσότερα επεισόδια για τη σειρά. Σε κάθε περίπτωση, η Fox έχει βρει νέο πρωταγωνιστή προς αντικατάσταση του Crawford, και τώρα θα χρειαστεί να περάσει την ίδια διαδικασία με τον Wayans.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Θα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You" Ανολοκλήρωτη ιστορία του Mark Twain αποκτά κινηματογραφική μεταφορά Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα