Το κουδούνι χτυπάει ξανά και νέο "Saved by the Bell" έρχεται στο Peacock

Reboot μέχρι να πεις... κουδούνι.

Reboot του "Saved By The Bell" έρχεται για τη νέα streaming υπηρεσία του NBC, ονόματι Peacock και οι Mario Lopez και Elizabeth Berkley επιστρέφουν απ' τα παλιά για το cast.

Όπως δημοσιεύτηκε και στο TheWrap, αυτό το reboot

θα έχει στο σενάριο και την εκτέλεση παραγωγής την Tracey Wigfield, με τον Peter Engel του αρχικού "Saved by the Bell" να επιστρέφει κι αυτός στον ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Η επίσημη πλοκή της νέας σειράς έχεις ως εξής:

"Όταν ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Zack Morris, βρει τα δύσκολα που έκλεισε πολλά λύκεια χαμηλού εισοδήματος, προτείνει να στείλουν τους πληγέντες μαθητές σε σχολεία με τις υψηλότερες επιδόσεις στην πολιτεία - όπως είναι και το Bayside High. Η εισροή νέων μαθητών δίνει στα υπερ-προνομιούχα παιδιά του Bayside, μια πολύ αναγκαία και ξεκαρδιστική δόση πραγματικότητας".

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η επιστροφή του Mark-Paul Gosselaar στον ρόλο του Zack Morris, απ' ό,τι φαίνεται η σειρά θα είναι περισσότερο sequel που θα ακολουθεί την πρωτότυπη σειρά που έτρεξε στο NBC από το 1989 μέχρι το 1993, παρά ένα παραδοσιακό reboot.

Να υπενθυμίσουμε πως το 2015, στην εκπομπή του Jimmy Fallon (The Tonight Show with Jimmy Fallon) φιλοξένησε ένα reunion της σειράς, με πολλά από τα αρχικά μέλη του cast.

Το "Saved by the Bell" δεν είναι η μόνη παλιά σειρά που επιστρέφει καθώς γνωρίζουμε πως και μια νέα "Battlestar Galactica" σειρά βρίσκεται σε ανάπτυξη στο NBC, της οποίας μάλιστα ηγείται ο δημιουργός του "Mr. Robot", Sam Esmail. Τέλος, να σημειώσουμε πως η νέα streaming υπηρεσία, Peacock, θα κάνει το λανσάρισμά της στις ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2020, χωρίς βέβαια ακόμα να γνωρίζουμε επίσημα αν θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα ή Ευρώπη.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceGame of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final ScriptTo νέο βιβλίο του Stephen King κατευθύνεται στη μικρή οθόνηΟ τηλεοπτικός "Έτερος Εγώ" κατευθύνεται στο Star Channel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα