To Borderlands 3 έχει ενα "Destiny Loot Cave Glitch"

Προλάβετε!

Οι fans έχουν ανακαλύψει ένα glitch στο Borderlands 3 που μπορούν να εκμεταλλευτούν για να αποκτήσουν μεγάλες ποσότητες legendary gear σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Η σελίδα του Borderlands 3 στο Reddit έχει δει μια σειρά από δημοσιεύσεις που συζητούν το glitch, με τους fans να μοιράζονται συμβουλές για το πώς θα λάβουν ισχυρά endgame όπλα. Οι περισσότερες από τις οδηγίες συμβουλεύουν τους παίκτες να επωφεληθούν από τα exploits στο Mayhem 3, τον νέο high risk

/ high reward mode που αυξάνει τη δυσκολία του παιχνιδιού.

"Τo endgame farming μπορείτε να σας δώσει εύκολα 200 περίπου legendaries σε μία ή μιάμιση ώρα το πολύ", έγραψε ο χρήστης Reddit ChuunibyouImouto. "Μέχρι αυτό το σημείο, εγώ και οι φίλοι μου φτάσαμε στο στάδιο της αναγνώρισης των περισσότερων θρυλικών με το όνομα τους και αμέσως γνωρίζουμε ποια είναι σκουπίδια και ποια όχι."

Ενώ το πρόβλημα μπορεί να προσφέρει "πλούτο", αυτό το είδος farming σε ένα παιχνίδι που βασίζεται στο loot όπως το Borderlands 3 ουσιαστικά χαλάει όλη την εμπειρία. Μόλις είστε πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο ισχυρά όπλα του παιχνιδιού, δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένετε το Raid Boss που κυκλοφορεί σε λίγους μήνες. Για τον λόγο αυτό, είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι η Gearbox θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα patch για να καλύψει αυτά τα exploits. Ως εκ τούτου, είναι ασαφές πόσο θα διαρκέσουν.

Άλλα looter shooters, όπως το Destiny, είχαν και αυτά παρόμοια exploits. Το Destiny είχε ένα από τα πιο γνωστά τέτοια "loot caves", με ασταμάτητα spawns, τα οποία οι Guardians θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ως έναν εύκολο τρόπο να ανεβάσουν το Light Level τους. Η Bungie εξάλειψε τελικά το πρόβλημα, αλλά πρόσθεσε ένα easter egg στην περιοχή γεμίζοντας τη σπηλιά αυτή με "καρβουνιασμένα" σώματα και ένα μήνυμα από τον Cryptarch - αφομοιώνοντας αποτελεσματικά το "loot cave" στο canon του Destiny.

Το Borderlands 3 έχει μερικά προβλήματα από τότε που κυκλοφόρησε. Οι developers έχουν πλέον κυκλοφορήσει μια επείγουσα επιδιόρθωση αφού οι παίκτες έχασαν την πρόοδό τους στα cloud saves, ενώ οι co-op παίκτες ανέφεραν προβλήματα με τo split screen.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceBorderlands 3: Παίκτες στο PC χάνουν τα saves τουςΗ 2K αναγνωρίζει τα προβλήματα του split-screen στο Borderlands 3Gamescom 2019: Borderlands 3 Proving Grounds Preview

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα