Το καθήκον της η Σπόρτινγκ

Με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε την Πορτιμονένσε η Σπόρτινγκ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 9’ ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 60’ ο συνήθης ύποπτος Μπας Ντοστ, διπλασίασε τα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Σπόρτινγκ όταν στο 55’ ο Χάκμαν άφησε την ομάδα του με δέκα παίχτες, αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα. Αναφορικά με τη 15η αγωνιστική, η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην κορυφή και η Πορτιμονένσε στην 11η θέση.

Στο

ματς μεταξύ Τσάβες και Ρίο Άβε, ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού κατάφεραν μόλις στο 6’ να προηγηθούν στο σκορ με τον Νοβάις. Η απάντηση των γηπεδούχων άργησε να έρθει. Στο 72’ ο Μπρέσαν έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Για καλή της τύχη, η Ρίο Άβε κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Τσάβες.

Η Φεϊρένσε κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Σετουμπάλ με το πέναλτι που σημείωσε ο Σίλβα στο 21’. Με αυτή της τη νίκη ανέβηκε στη 13η θέση, αφήνοντας τη Σετουμπάλ στη 17η και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σπόρτινγκ – Πορτιμονένσε 2-0
Τσάβες - Ρίο Άβε 1-1
ΦεΪρένσε – Σέτουμπαλ 1-0


Keywords
Τυχαία Θέματα