Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ (Video - Ημέρα 1η)

Τρίτη διαδοχική χρονιά στο Κίελτσε και τέταρτη σερί στην Πολωνία. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, συνυπολογίζοντας και τις 12 μέρες που θα μείνουμε φέτος στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, θα έχουμε περάσει σχεδόν δύο μήνες της ζωής μας στην Πολωνία. Δεν το λες και λίγο. Πάντα όμως με έναν σκοπό. Να παρακολουθούμε από κοντά την προετοιμασία της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερώνεστε εσείς όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από το Novasports.gr και τα κανάλια Novasports.


Φέτος φτάσαμε νωρίτερα από την ΑΕΚ και αρχικά στη Βαρσοβία μας περίμενε βροχή με κρύο, ενώ στη συνέχεια στο Κίελτσε η θερμοκρασία έφτανε με το ζόρι τους 13 βαθμούς κελσίου. Για το βράδυ δεν το συζητάμε... Έπεφτε σε μονοψήφιο νούμερο, με τον καιρό να μας δείχνει τα δόντια του ενόψει των επόμενων ημερών. Ελπίζουμε πάντως ότι θα ανέβει κάπως η θερμοκρασία.

Η αποστολή της Ένωσης έφτασε εδώ λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του να πηγαίνουν αμέσως για δείπνο και μετά στα δωμάτιά τους, αφού η σκληρή δουλειά θα αρχίσει από νωρίς το πρωί της Τρίτης (3/7). Μέχρι στιγμής υπάρχουν στην αποστολή τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Οικονόμου, Αλμπάνης και Γιαννίκογλου), αλλά όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν προστεθεί στο ρόστερ.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε καθημερινά, βλέποντας συγχρόνως το "χτίσιμο" της πρωταθλήτριας ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα