Μεταγραφές και φιλικά στο κάδρο

Σε ρυθμούς καινούργιας αγωνιστικής περιόδου μπήκε από σήμερα (2/7) ο ΑΟΞ. Ο Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται κανονικά στην Ξάνθη και συζήτησε με τους διοικούντες την ομάδα, ενώ οι παίκτες από την Τετάρτη (4/7), που θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, ουσιαστικά μπαίνουν σε πρόγραμμα προετοιμασίας.

Αυτά που προέχουν στην ομάδα της Θράκης είναι η ενίσχυση του ρόστερ και ο ορισμός των φιλικών αγώνων στο Πράβετς της Βουλγαρίας, αλλά και στην Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά στις
μεταγραφές, μία τουλάχιστον αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια της εβδομάδας, με το όνομα του πρώην μέσου της Βέροιας, Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα.

Σε αυτήν υπάρχει και το όνομα του πρώην μέσου του Πανσερραϊκού, Ούρλιχ Ν’ Νομό, σε χαμηλότερη θέση, όμως, από του πρώτου. Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΞ αναζητά δύο μεσοεπιθετικούς για τον άξονα κι ένα μεσοεπιθετικό για τις πτέρυγες.

Όσο για τα φιλικά παιχνίδια, όπως ειπώθηκε σήμερα και στη συνάντηση με τον Ράσταβατς, εννιά σκοπεύει να δώσει ο ΑΟΞ στο πλαίσιο της προετοιμασίας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα πέντε από αυτά στο Πράβετς και άλλα τέσσερα στην Ελλάδα. Για τη Βουλγαρία έχουν κλειστεί δύο ως τώρα και για την Ελλάδα τρία, οπότε μένουν άλλα τέσσερα συνολικά, γι’ αυτό και δεν τα ανακοινώνει ακόμη ο ΑΟΞ. Σύντομα, αναμένεται εξέλιξη και σε αυτό το μέτωπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα