Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ (5η ημέρα )

Πέρασε κι η πέμπτη μέρα στο Κίελτσε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του από τη μία να μας παρουσιάζουν ως τώρα έναν δικό τους τρόπο δουλειάς, με διπλή προπόνηση τη μία μέρα και μονή την επόμενη, αλλά και επιμονή στο τακτικό κομμάτι. Τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στις στημένες φάσεις. Ο Έλληνας τεχνικός δίνει βάρος στις συγκεκριμένες ασκήσεις και η αλήθεια είναι ότι αποτελούν ...μαθήματα για όλους όσοι βρισκόμαστε στο Κίελτσε και παρακολουθούμε τη δουλειά που γίνεται.

Το αρνητικό ως τώρα είναι ότι ο αρχικός μεταγραφικός προγραμματισμός δεν έχει το αποτέλεσμα που
θα περίμενε ο Έλληνας τεχνικός, αφού ούτε ο εξτρέμ, ούτε ο επιθετικός, αλλά ούτε και ο χαφ έχουν ενισχύσει το ήδη υπάρχων ρόστερ. Κάτι που σημαίνει πλέον ότι στην καλύτερη, αν έρθει παίκτης ως τη Δευτέρα, θα προλάβει λίγες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα έφτασε η στιγμή για να πάρουμε και την πρώτη αγωνιστική "γεύση" από την ΑΕΚ της νέας περιόδου. Εννοείται ότι κανένας δεν περιμένει να δει τους πρωταθλητές να παίζουν ...μπαλάρα (θα ήταν παράλογο άλλωστε για την εποχή), αλλά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το πρώτο φιλικό ματς θα έχει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης βρίσκεται μαζί μας πλέον στην Πολωνία και σήμερα (7/7) στις 20:00 (Novasports 1 HD) θα σας μεταφέρουμε με εικόνα και ήχο το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στην πολωνική Μίετζ Λέγκνικα. Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και την πρώτη μας συζήτηση με όλους εσάς, σε μια Facebook Live σύνδεση μέσω των Social Media του Novasports.gr! Άρα περισσότερα θα πούμε παρέα απόψε το βράδυ
Keywords
Τυχαία Θέματα