Το είχε δει το όνειρο…

Μια εβδομάδα πριν τον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, ένας οπαδός των «εκατομμυριούχων» είχε κάνει ένα tweet, το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο. Ο φίλαθλος της αργεντίνικης ομάδας με το κωδικό όνομα στο Twitter, tobipailos17 είχε γράψει όλα όσα είχε δει σε ένα όνειρο που είχε, το προηγούμενο βράδυ.

Αναλυτικά το tweet του από τις 3 Νοεμβρίου: «Ονειρεύτηκα πως παίζαμε
στο μεγάλο τελικό και κερδίζαμε με 1-0 με τον Πίτι Μαρτίνεζ να είναι ο σκόρερ, αλλά το γήπεδο δεν ήταν ούτε το Μπομπονέρα, ούτε το Μονουμεντάλ, αλά το Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το επόμενο διάστημα, ακολούθησε η αναβολή του πρώτου τελικού από τις 10 Νοεμβρίου στις 11 του ίδιου μήνα, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών και η αναβολή του δεύτερου τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για τις 24 Νοεμβρίου, μετά τα επεισόδια έξω από την έδρα της Ρίβερ Πλέιτ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής έχει ορίσει τον δεύτερο τελικό στο «Σαντιάγκο Μπερανμπέου» για τις 9 Δεκεμβρίου και ήδη αρκετοί φίλαθλοι της Ρίβερ Πλέιτ ελπίζουν το όνειρο του tobipailos17 να βγει αληθινό, με ένα γκολ του Μαρτίνεζ, το οποίο θα χαρίσει τον τίτλο στην ομάδα τους.

Το σχετικό tweet:

soñé que estábamos jugando la súper final y estábamos ganando 1 a 0 con gol del Pity Martínez, pero el estadio no era la bombonera ni el monumental, era EL SANTIAGO BERNABÉU

— juanfer
Keywords
Τυχαία Θέματα