Το δεκάλεπτο της... ανατροπής στην Μπουντεσλίγκα! (video)

Η Βόλφσμπουργκ ήθελε να κρατηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα τόσο από τη Λειψία, στην έδρα της οποίας έπαιζε σήμερα (19/10), όσο και από την Μπάγερν Μονάχου και τα κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο. Βεβαίως, ένα ποσοστό σε ό,τι αφορά στην επίτευξη του στόχου της οφείλεται στην Άουγκσμπουργκ, που πήρε ισοπαλία από τους Βαυαρούς στο φινάλε της δικής τους αναμέτρησης (2-2).

Όπως και να έχει, οι "λύκοι" πήραν την ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λειψία στο τέλος της
συνάντησης. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 54', για να κάνει για τη Βόλφσμπουργκ το 1-1 ο Βέγκχορστ στο 82'. Καθώς οι δύο αγώνες διεξάγονταν ίδια ώρα, όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα στο τελευταίο δεκάλεπτό τους άλλαξαν δύο φορές το τοπίο στην κορυφή του πίνακα του κορυφαίου γερμανικού πρωταθλήματος. Οι "λύκοι" κρατήθηκαν στους 16 βαθμούς και η Μπάγερν έμεινε στους 15 μαζί με τη Λειψία. Και οι τρεις περιμένουν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Γκλάντμπαχ, που επίσης έχει 16 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, για να γνωρίζουν πώς ακριβώς θα διαμορφωθεί η κορυφή μετά την 8η αγωνιστική.

Ανάσα για Ουνιόν...

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και να ανασάνει βαθμολογικά. Στον αγώνα με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, που κυνηγούσε να μείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, οι Βερολινέζοι επικράτησαν με σκορ 2-0. Στο 1ο λεπτό ο Μπάλτερ με τρομερό σουτ βρήκε δίχτυα και τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Στο 84ο ο Ίνγκβαρτσεν με σουτ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας το τρίποντο για τους γηπεδούχους.
...και για Φορτούνα

Στο Ντίσελντορφ, ανάσα βαθμολογική πήρε και η Φορτούνα, που έφτασε μόλις στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν. Τα κατάφερε με πολύ άγχος απέναντι στη Μάιντς, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Χένινγκς στο 82ο. Η Φορτούνα είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι έσπασαν το αρνητικό σερί έξι αγώνων δίχως νίκη και ξεπέρασαν την Μάιντς στη βαθμολογία.

Σκόνταψε η Βέρντερ
Στη Βρέμη, η Βέρντερ ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από τα κάτω πατώματα της βαθμολογίας, όμως, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ, καθώς στο 7ο ο Σάρτζεντ έκανε το 1-0, όμως, οι Βερολινέζοι ισοφάρισαν στο 70ό με τον Λουκεμπακιό, παίρνοντας σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα