Τα στιγμιότυπα της ένατης αγωνιστικής της Premier League (video)



ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Η Τότεναμ γλίτωσε τα χειρότερα κόντρα στην ουραγό Γουότφορντ, χάρη σε γκολ του Ντέλε Άλι στο 87ο λεπτό!
Οι φιλοξενούμενοι, έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και λίγο έλλειψε να την πανηγυρίσουν εκτός έδρας. Ο Ντουκουρέ μόλις στο έκτο λεπτό έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ.
Στο 87 η Τότεναμ ισοφάρισε με τον Ντέλε Άλι, αν και χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να δει ο διαιτητής αν ο παίκτης
της Τότεναμ κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι.
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Η Τότεναμ παραμένει χωρίς νίκη από τις 28 Σεπτεμβρίου όταν επικράτησε της Σαουθάμπτον.
ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Τσέλσι ήθελε τη νίκη στο ματς με τη Νιούκαστλ, για να σκαρφαλώσει ψηλότερα στην βαθμολογία. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά με στόχο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Τη λύση για τους «μπλε» έδωσε ο Αλόνσο στο 73ο λεπτό με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.
ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Η Λέστερ υποδέχτηκε στο Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ την Μπέρνλι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κρις Γουντ που σκοράρει για τέταρτη φορά φέτος. Η απάντηση για τις «αλεπούδες» ήρθε στο 45 με τον Τζέιμι Βάρντι που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για πέμπτη φορά. Η Λέστερ έφτασε στη νίκη με ανατροπή, με γκολ του Τίλεμανς στο 74.
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Σε μια αναμέτρηση που είχε…«άρωμα» Ολυμπιακού, καθώς κοντραρίστηκαν τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι», ο προπονητής της Έβερτον Μάρκο Σίλβα, νίκησε τους Ρομπέρτο και Μαζουάκου της Γουέστ Χαμ, χάρη στα γκολ των Μπερνάρντ και Σίγκουρντσον.
Η Έβερτον ήθελε πάση θυσία τη νίκη για την ένατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και το κατάφερε, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 2-0.
Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν με τον Μπερνάρντ στο 17ο λεπτό με τον βραζιλιάνο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.
Στο 64 ο Γουόλκοτ έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.
Στο 92 o Σίγκουρντσον, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 87`, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με φοβερό σουτ έξω από την περιχοή και σφράγισε την επιστροφή στις νίκες για την Έβερτον.
Τα «ζαχαρωτά» μετά από 4 διαδοχικές ήττες, επέστρεψαν στις νίκες. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν την πρώτη Σεπτεμβρίου απέναντι στην Γουλβς.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Σημαντική νίκη πήρε η Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ, επικρατώντας της Μπράιτον με 2-1, η οποία όμως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 35 εξαιτίας αποβολής του Μόι.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γουέμπστερ στο 21ο λεπτό και έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 35, όταν ο Μόι αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Γκρίλις. Τελικά η ομάδα του Σμιθ, πήρε το τρίποντο χάρη σε γκολ του Τάργκετ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΓΟΥΛΒΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Σαουθάμπτον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ίνγκς στο 53ο λεπτό, ενώ οι «λύκοι» ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χιμένες στο 61ο λεπτό. Η Γουλβς βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η Σαουθάμπτον είναι στην 17η θέση με 8.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΡΙΤΣ
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ματς ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νόριτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα