Το μπάσκετ της έδωσε ελπίδα!

Έπαθε εγκεφαλικό, αλλά το μπάσκετ τη βοήθησε να ξαναβρεί την ελπίδα! Διαβάστε την συγκινητική ιστορία της φίλαθλου της Λοκομοτίβ Μόσχας έτσι όπως την έγραψε η ίδια σε επιστολή της.

"Ευγνωμοσύνη στο παιχνίδι"

Η ιστορία μου
Τα γενέθλια μου ήταν την επόμενη ημέρα και επρόκειτο να πάω να δω το παιχνίδι της Λόκο απέναντι στην τουρκική Νταρουσάφακα. Αλλά την ίδια ημέρα έπαθα εγκεφαλικό. Σύντομα ξέχασα κάθε λέξη που έμαθα ποτέ. Ξέχασα το όνομα μου, τα ονόματα των παιδιών μου, τις ονομασίες των αντικειμένων και των προσευχών. Αλλά τρεις μέρες μετά από εκείνη τη λήθη μια σκηνή από
έναν αγώνα μπάσκετ εμφανίστηκε στη μνήμη μου. Δεν μπορούσα να θυμηθώ λεπτομέρειες, αλλά μου φάνηκε ότι καθόμουν στην προσωπική μου θέση στην κερκίδα. Ξαφνικά είσαι έναν παίκτη που έκανε διείσδυση. Τον αναγνώρισα, ήταν ο Κόλινς. Μετά είδα τον Ομπράντοβιτς.

Ξεκίνησε να επαναλαμβάνω τα ονόματα τους πυρετωδώς. Ξανά και ξανά. Μέχρι την επόμενη ημέρα είχα ξεκινήσει να θυμάμαι και άλλες λέξεις. Βαθμιαία, θυμήθηκα όλους τους παίκτες. Και τότε συνειδητοποίησα ότι θα γίνω καλά.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους τους προπονητές και τους παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2017-18, Με βοηθήσατε να γίνω καλά. Και θα σας θυμάμαι για πάντα, όπου και να παίζετε. Σας εύχομαι ειλικρινά να έχετε καλή υγεία και τύχη, τόσο στο μπάσκετ όσο και στη ζωή, αλλά και μια μεγάλη και επιτυχημένη αθλητική καριέρα.

Ειλικρινά δική σας, Τατιάνα Β.
Keywords
Τυχαία Θέματα