Το αφεντικό του HBO λέει ότι το Δίκτυο δεν θα αλλάξει λόγω συγχώνευσης

"Δεν υπάρχουν σχέδια για να αραιώσουμε το HBO brand υπέρ των προγραμμάτων."

Ο πρόεδρος των προγραμμάτων του HBO, Casey Bloys υποσχέθηκε ότι το δίκτυο δεν θα αλλάξει πορεία, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντα σύμβουλου της Warner Media, John Stankey.

Νωρίτερα μέσα

στον μήνα, ο Stankey είπε ότι το ΗΒΟ θα "χρειαστεί να αλλάξει λίγο την πορεία του", λόγω της συγχώνευσης των Time Warner και AT&Τ που κόστισε $85.4 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, μάλλον αυτό δεν θα ισχύσει καθώς ο Bloys επιβεβαίωσε ότι το HBO θα συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο είδος ποιοτικών προγραμμάτων, για το οποίο είναι γνωστό.

"Δεν υπάρχουν σχέδια για να αραιώσουμε το HBO brand υπέρ των προγραμμάτων", είπε ο Bloys κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τύπου του Television Critics Association. "Η AT&T είναι πολύ φιλοφρονητική σε αυτό που κάνουμε".

"Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ποιοτικότερα προγράμματα. Το ερώτημα είναι πόσο περισσότερο, πριν χάσουμε αυτή την προσωπική πινελιά."

Ο Bloys σχολίασε, επίσης, το σταμάτημα των 17 σερί χρόνων του ΗΒΟ ως το "περισσότερες φορές - υποψήφιο δίκτυο στα EMMY από το Netflix". Το Netflix παρέλαβε 112 υποψηφιότητες ενώ το HBO παρέλαβε 108. Το αφεντικό του ΗΒΟ δεν ανησυχεί για το τέλος του σερί και επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα αλλάξει το περιεχόμενο που θα συνεχίσει να παράγει το HBO.

"Οι υποψηφιότητες των EMMY δεν μας εξέπληξαν καθόλου, δεδομένου του όγκου εκεί έξω", είπε ο Bloys. "Θέλω να συγχαρώ το Netflix, τον Ted (Sarrandos) και την Cindy (Holland). Τους αξίζει!"

"Είναι η 8η φορά που έχουμε πάρει πάνω από 100 υποψηφιότητες, δεν θα αλλάξει το είδος του προγραμματισμού που κάνουμε, ούτε λίγο."

Ο Bloys, επίσης, έδωσε ένα update για την τελευταία σεζόν του "Game of Thrones".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο HBO πιθανολογείται να αλλάξει πορεία για να γίνει πιο επικερδέςΤο HBO κυκλοφόρησε το πρώτο full trailer για την σειρά SuccessionTeaser Trailer του Paterno με τον Al Pacino

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα