Το Xbox 360 λαμβάνει νέο update

Ναι πολύ καλά καταλάβατε!

Το Xbox 360, ναι καλά ακούσατε...το Xbox 360, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 2 Δεκεμβρίου 2005, έλαβε ένα νέο update, το οποίο περιλαμβάνει ..."Minor bug fixes and improvements".

Όπως αναφέρεται στο support.xbox.com,

η έκδοση: 2.0.17544.0 του Xbox 360 OS, που κυκλοφόρησε, έρχεται ένα χρόνο μετά το τελευταίο "minor bug fixes and improvements" update που έλαβε η κονσόλα στις 22 Μαΐου 2018.

Το Xbox 360 είχε ένα ακόμα "minor bug fixes and improvements" update το 2016, ενώ το πιο ουσιώδες update είχε γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου 2015. Η ενημέρωση αυτή έφερε το Activity Feed, την δυνατότητα για redeem Codes μέσα από τα μηνύματα και το πιο πολύ-αναμενόμενο feature...την δυνατότητα Αποδοχής Όρων και Προϋποθέσεων.

Το Xbox 360 είχε έναν εκπληκτικό κύκλο ζωής, πουλώντας πάνω από 85 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος της γραμμής παραγωγής το 2017.

Μην ξεχνάμε πως το PlayStation 3 έλαβε και αυτό ένα update φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων, φέρνοντας την μαγεία της βελτιστοποίησης στην απόδοση του συστήματος.

Με την Microsoft να εργάζεται σκληρά πάνω στο Project Scarlett το οποίο αναμένεται στις Εορτές του 2020, είναι ωραίο που δείχνουν την αγάπη σε όλα τα παιδιά τους.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN Greece Το ακυρωμένο Aliens RPG θα ήταν ένα τρομακτικό Mass Effect Το ναυτικό της Αμερικής χειρίζεται νέο υποβρύχιο με χειριστήριο Xbox Ανακοινώθηκε η Game of the Year Edition για το Dragon Age: Inquisition

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα