Το WWE 2K20 κυκλοφόρησε και προκάλεσε χαμό

Αλλά για τους λάθος λόγους.

Η κυκλοφορία του WWE 2K20, σίγουρα θα έκανε ενδιαφέρουσα τν δουλειά των ατόμων που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς της εταιρείας.

Ο λόγος είναι το hashtag #FixWWE2K20, το οποίο είναι πρώτο στις τάσεις στις ΗΠΑ. Μέσω αυτού του hashtag, πολλοί παίκτες μοιράζονται τις πρώτες εμπειρίες τους από τον νέο τίτλο της σειράς. Κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν τα γεγονότα με χιούμορ ενώ η πλειοψηφία δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευση τους. Βάσει των εν λόγω

tweets που κυκλοφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τίτλος είναι αρκετά σοβαρά και αφορούν τόσο το κομμάτι των γραφικών όσο και αυτό του gameplay.

Στο Reddit, υπάρχει ένα thread που εμπεριέχει μια λίστα με όλα τα προβλήματα που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες δημοσιεύσεις από διάφορες πηγές, που παρουσιάζουν αρκετά από τα προβλήματα που λογικά θα αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία της σειράς.

Μπορείτε να δείτε τις διαφορές στο μοντέλο του John Cena, σε σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε στον προηγούμενο τίτλο.

Πηγή: Reddit

Πέρα από το κομμάτι των γραφικών το tweet του χρήστη lucharcade αποδεικνύει ότι τα animations δεν αποτελούν εξαίρεση.

Please explain. #WWE2K20pic.twitter.com/yT325UhEE5

— Tony | LuchArcade (@lucharcade) October 15, 2019

Παρ'όλο που η βιομηχανία οδεύει στην επόμενη γενιά κονσολών, το παρακάτω βίντεο θυμίζει εποχές PlayStation 3 και XBox 360.

Everbody wanted the old WWE games back, so 2K listened and brought us graphics from the N64. pic.twitter.com/X2cCzwuvF7

— Smark to Death Podcast (@smarktodeath) October 14, 2019

Από το 2000 και μετά η Ιαπωνική εταιρεία Yuke είχε αναλάβει την ετήσια ανάπτυξη της σειράς, ωστόσο πλέον τα ηνία έχει αναλάβει η Visual Concepts, η οποία είχε υποστηρικτικό ρόλο τα τελευταία 5 χρόνια.

Όταν ανακοινώθηκε η εν λόγω αλλαγή η 2K είχε δηλώσει στο IGN ότι το "WWE 2K20 θα αναπτυχθεί από την Visual Concepts, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Yuke στην ανάπτυξη τίτλων της σειράς από το WWE 2K14. Καθώς συνεχίζαμε να επενδύουμε στη σειρά, παρατηρήσαμε ότι η ομάδα της Visual Concepts έδειχνε τρομερό πάθος, ταλέντο και αφοσίωση στο μέλλον της σειράς. Είμαστε ευγνώμονες για την πολύχρονη συνεργασία με την Yuke και ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να προσφέρει η Visual Concepts στο franchise."

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με email που έλαβε το IGN από την 2Κ, έχει κυκλοφορήσει ένα Day One Patch, του οποίου η λήψη πρέπει να ξεκινάει κατά την εκκίνηση του τίτλου. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι αρκετά προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί.

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Η Microsoft θέλει να φέρει νέα μέτρα προστασίας στο PC βασισμένα στο Xbox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα