Επιμένουν οι Γερμανοί γι’ Αλμπορνόζ (pic)


Την απάντηση για τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνάς του φαίνεται να δίνουν οι ... Γερμανοί. Το όνομα του Μίκο Αλμπορνόζ έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά δημοσίευμα από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα bild.de το ... «πάει» ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για – σχεδόν – ολοκληρωμένη συμφωνία ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και
το Ανόβερο, στο οποίο αγωνίζεται ο 28χρονος διεθνής Χιλιανός ακραίος οπισθοφύλακας.

Για την ακρίβεια, όπως υποστηρίζουν ο Αλμπορνόζ μετά από πέντε χρόνια στην Μπουντεσλίγκα είναι έτοιμος ν’ αποχαιρετίσει την ομάδα του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως λογίζεται ως εναλλακτική του τραυματισμένου Βιεϊρίνια, αρκετά οικείου σ’ αυτούς από την παρουσία του στη Βόλφσμπουργκ. Χαρακτηρίζουν τις επαφές προχωρημένες, μιλούν για προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ ταυτόχρονα και με την οικονομική ανάγκη της γερμανικής ομάδας καθώς πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, καταλήγοντας πως ουσιαστικά απομένει μόνον η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία εμπειρία στο γερμανικό πρωτάθλημα με έχοντας συνολικά εκατόν δέκα έξι συμμετοχές, ένα γκολ και δώδεκα ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα