Το Splinter Cell ίσως επιστρέψει με έναν αναπάντεχο τρόπο

Τι να εννοεί ο ποιητής;

Παρά το γεγονός ότι η γνωστή σειρά της Ubisoft έχει πολύ καιρό να δει προσθήκη στη βασική της σειρά, ωστόσο, δεν έχει ξεχαστεί. Ακόμα και ο CEO της εταιρείας, Yves Guillemot μιλά ακόμα για πιθανή επιστροφή του Sam Fisher, αλλά ίσως να μην το δούμε σε κάποια παραδοσιακή gaming πλατφόρμα.

Μιλώντας με την κινέζικη εταιρεία,

Gamer Sky, ο Guillemot μίλησε λίγο για ένα νέο Splinter Cell, αλλά εξήγησε ότι οποιαδήποτε νέα προσπάθεια θα είναι ένα είδος πειράματος σε διαφορετικές πλατφόρμες.

“Στο Splinter Cell, θα υπάρχουν κάποια είδη νέων εμπειριών, αλλά περισσότερο σε διαφορετικές συσκευές" εξήγησε ο Guillemot σε μια συνέντευξη. “Δουλεύουμε πολύ πάνω στο brand σήμερα, για να επιστρέψουμε κάποια στιγμή.”

Ο Guillemot βέβαια δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο Splinter Cell, αλλά τόνισε πως η Ubisoft ψάχνει την "σωστή εμπειρία για να επιστρέψει δυναμικά".

Αν υποθέσουμε πως από τα λεγόμενά του, εξαιρούνται οι μεγάλες οικιακές και φορητές συσκευές, τότε ίσως να μιλάμε για κυκλοφορία σε κάποιο VR σύστημα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το Facebook Oculus θα κάνει συνεργασία με την Ubisoft, για να έρθει το Splinter Cell και Assassin’s Creed στο Oculus VR.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019Dauntless ImagesΗ Creative Assembly εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία ενός fan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα