Το Soulcalibur 6 θα επηρεάσει το μέλλον της σειράς

Τα πάντα ρει.

Εάν τα έξι χρόνια αναμονής για το Soulcalibur 6 ήταν αβάσταχτα για τους οπαδούς της σειράς, τότε καλύτερα να εύχονται η νέα προσθήκη να είναι επιτυχία.

Ο λόγος που το λέμε αυτό είναι επειδή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Motohiro Okubo στο Dualshockers, δήλωσε ότι μετά το Soulcalibur 5 το franchise βρέθηκε σε δύσκολη θέση, θέτοντας όλο το βάρος για το μέλλον της σειράς

στο Soulcalibur 6.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: "Καταρχάς, η εταιρεία είχε χαμηλές προσδοκίες για το IP του Soulcalibur franchise. Ουσιαστικά, η σειρά, αντιμετώπιζε την πιθανότητα να εξαφανιστεί. Χρειάστηκε πολύ χρόνος για να πείσω την εταιρεία."

Ωστόσο οι οπαδοί του Soulcalibur που πιστεύουν στην εταιρεία ανάπτυξης, Project Soul, ίσως έρθουν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη εξέλιξη, καθώς ο Okubo δήλωσε ότι από την στιγμή που το SoulCalibur περνάει μια περίοδο κρίσης δεν έχουν να χάσουν τίποτα και απλά θα κάνουν αυτό που θέλουν με αυτό.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι δεν θέλει να ασκήσει πίεση στους φίλους της σειράς για να το αγοράσουν, αυτό που θέλει είναι να καταλάβουν τι υπάρχει στο παρασκήνιο και μετά να αποφασίσουν.

"Δεν θέλουμε να εκβιάσουμε τους χρήστες λέγοντάς τους ότι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο, ωστόσο όπως έχουν τα πράγματα, θα μπορούσε."

Τέλος, σε άλλα νέα σχετικά με το Soulcalibur 6, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ένα νέο Story Mode καθώς επίσης και ένας νέο χαρακτήρας που θα προστεθεί στο ρόστερ του τίτλου.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΟ παραγωγός του Soulcalibur 6 μιλά για τα Single-Player ModesΑνακοινώθηκε ο επόμενος χαρακτήρας του Soulcalibur 6Δύο νέεοι ήρωες έρχονται στο Soulcalibur 6

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα