Το New Game Plus έφτασε στο Spider-Man PS4

Θα παίξετε την Ultimade δυσκολία;

Η Insomniac Games έχει κυκλοφορήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Marvel's Spider-Man, οι οποίες προσθέτουν το πολυαναμενόμενο New Game Plus, καθώς και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας.

Η Insomniac δημοσίευσε τα patch notes για τις ενημερώσεις 1.07 και 1.08 του Spider-Man, οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες για στο PS4.

Η μεγαλύτερη ενημέρωση είναι η προσθήκη του New Game+, που Insomniac επιβεβαίωσε αμέσως μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το αφαιρούμενο κείμενο από μια ανάρτηση στο PlayStation Blog νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι το New Game+ θα δώσει στους παίκτες "ξεκλειδωμένα κοστούμια, δεξιότητες, gadgets, mods και benchmarks από την αρχή".

Τα patch notes επιβεβαιώνουν επίσης την άφιξη του "Ultimate Difficulty" για όσους αναζητούν μια πρόκληση, καθώς και δύο νέα τρόπαια που προστέθηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, ένα για ολοκλήρωσή του στο New Game + και ένα για την ολοκλήρωσή του παιχνιδιού στην Ultimate difficulty.

Επιπλέον, για τη λειτουργία Φωτογραφίας, οι παίκτες μπορούν πλέον να περιστρέφουν τα Layers, ενώ έχουν προστεθεί και νέα πλαίσια και αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοκόλλητου για να προσθέσετε περισσότερες λακκούβες στη Νέα Υόρκη του Spider-Man. Έχει επίσης προστεθεί μια επιλογή συντόμευσης για τη λειτουργία φωτογραφίας - απλά πατήστε το αριστερό πλήκτρο κατεύθυνσης.

Οι πρόσθετες διορθώσεις και ενημερώσεις έχουν γίνει στο παιχνίδι, σύμφωνα με την Insomniac:

Έγιναν αλλαγές στη Friendly Combat δυσκολία με βάση το feedback των παίκτων.Προστέθηκε μέγιστο όριο ζωής στα 250 και κανονικοποιημένοι παίκτες.Προστέθηκε μια πιθανή λύση για ένα crash που σχετίζεται με τα γραφικά.Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα όπου οι παίκτες θα μπορούσαν να κάνουν respawn μέσα σε ένα κτίριο στο Financial District.Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα όπου τα animations κατά τη διάρκεια κάποιων cinematics θα μπορούσαν να "σπάσουν" λόγω της ροής του σκληρού δίσκου.Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα όπου οι πεζοί θα εξαφανίζονταν για ένα frame σε κάποια απόσταση.Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα όπου η μουσική μάχης θα συνέχιζε στον ανοιχτό κόσμο μετά την ολοκλήρωση μιας Sable Base.Αντιμετώπισε διάφορα άλλα προβλήματα.


Η αναμενόμενη κυκλοφορία του New Game Plus έρχεται λίγες μέρες πριν το πρώτο DLC πακέτο για το Spider-Man, The Heist. Το Heist θα περιλαμβάνει τρία νέα κοστούμια, νέες αποστολές και πολλά άλλα. Τα τρόπαια για το DLC έχουν επίσης ανέβει στο PS4.

Αν μόλις ξεκινήσατε το παιχνίδι διαβάστε το Marvel's Spider-Man PS4 review, αλλά και το πως οι developers πιστεύουν ότι το Spider-Man φέρνει μια νέα εποχή στα Superhero Games.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceDay One Patch και για το Marvel's Spider-ManSDCC 2018: Όλα όσα μάθαμε για το Spider-Man PS4Εφημερίδα από το Spider-Man αποκαλύπτει νέα ενδιαφέροντα easter eggs - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα