Το Minecraft Earth κυκλοφορεί σε Early Access πολύ σύντομα

Το Minecraft στον πραγματικό κόσμο.

To Minecraft Earth, το δωρεάν παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητα για φορητές συσκευές, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Early Access τον Οκτώβρη, με πλάνο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως, μέχρι το τέλος του έτους.

Έχοντας αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του MINECON Live, το Minecraft Earth βρισκόταν σε closed beta, σε 5 πόλεις, κατά τη διάρκεια

του καλοκαιριού και η Early Access έκδοση θα προσθέσει features, όπως mob variants, crafting και smelting και κοινωνικές multiplayer εμπειρίες, ονόματι Adventures.

Τα Adventures είναι μικρότερες εκδοχές των κόσμων του Minecraft, που μπορούν να παιχτούν στον πραγματικό κόσμο, μέσω της AR τεχνολογίας. "Για παράδειγμα, το πεζοδρόμιό σας μετατρέπεται σε νάρκη και μπορεί να έχετε διαμάντια κάτω από τα πόδια σας. Μπορεί το πάρκο σας να έχει δέντρα του Minecraft, αλλά και σκελετούς που παραμονεύουν για να τους αντιμετωπίσετε. ."

Οι παίκτες θα μπορούν να χτίσουν δημιουργίες σε πραγματικό μέγεθος στα Buildplates, τα οποία μπορούν να εξερευνηθούν στο Play Mode, όπου και μπορείτε να φέρετε mobs, να δείτε τις δημιουργίες των φίλων σας και πολλά άλλα.

Το Minecraft Earth ανακοινώθηκε νωρίτερα το 2019 και έχει χτιστεί στην Bedrock engine, ενώ εμπνεύστηκε από το demo του Minecraft HoloLens από το 2015.

Οι προ-εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στα Android και μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία, μέσω αυτού του link.

Από το MINECON Live πληροφορηθήκαμε επίσης ότι το επόμενο μεγάλο update του παιχνιδιού θα ονομάζεται Nether Update και θα φέρει, νέα biomes, mobs, structures, blocks και οπτικά εφέ, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην μοναδική και τρομακτική ατμόσφαιρα του Nether.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceMinecraft Earth - Ανατινάζοντας ένα μέρος μίας δομικής πλακέτας!Έρχεται Character Creator στο MinecraftH Apple παρουσιάζει ένα νέο Action-RPG για το iPhone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα