Το "Metro 2033" αποκτά κινηματογραφική μεταφορά

Η Ρωσία μετά από πυρηνικό πόλεμο.

Στην Μόσχα μετά από πυρηνικό πόλεμο θα μας ταξιδέψει η νέα ταινία της ρώσικης εταιρείας παραγωγής Gazprom Media, "Metro 2033".

Σύμφωνα με το THR, η ταινία θα βασίζεται στην ομότιτλη σειρά παιχνιδιών της 4A Games και την τριλογία βιβλίων του Dmitry Glukhovsky. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στη μεταποκαλυπτική Ρωσία

και τους επιζώντες που αναγκάζονται να ζήσουν στα τούνελ των μετρό.

"Το 'Metro 2033' είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και παρά τις πολλές προσφορές για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, τις απέρριπτα όλες για περίπου 10 χρόνια", είπε ο Glukhovsky σε δήλωσή του. "Αλλά τώρα γνώρισα μια δημιουργική ομάδα που μπορώ να εμπιστευτώ. Οι φιλοδοξίες μας είναι παρόμοιες: ένα blockbuster, το οποίο θα συγκλονίσει αυτούς που έχουν διαβάσει την τριλογία και την ξέρουν απ'έξω".

Τα μυθιστορήματα ήταν να γίνουν ταινία το 2012 από τον F. Scott Frazier (xXx: Return of Xander Cage), αλλά το project ακυρώθηκε.

Παραγωγός θα είναι ο Valery Fedorovich. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά και η ημερομηνία πρεμιέρας του "Metro 2033" έχει οριστεί για την 1 Ιανουαρίου 2022.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του βιντεοπαιχνιδιού:

IGN Greece Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της χρονιάς Τρομακτική φαίνεται η νέα εικόνα από το "Gretel & Hansel" The Fast and the Furious: Οι πιο τρελές καταδιώξεις με αμάξια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα