Το Lineage 2 επιστρέφει με μία νέα κλασσική έκδοση

Επιστροφή στο "λιώσιμο"!

Οι παλιές καλές εποχές του Lineage 2 θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Lineage 2 Classic.

Η NCsoft μας γυρνάει πίσω στις "σκληροπυρηνικές" περιόδους των old school MMO.

Η συνεχής στήριξη των fans στο είδος σίγουρα αποτελεί θετικό παράγοντα για την δημοτικότητα του εν λόγο τίτλου.

Σύμφωνα με το PC Gamer, τα Dungeons δεν θα είναι instanced και με το open-world PvP ενεργό, θα πρέπει πάντα ο παίκτης να είναι σε εγρήγορση. Κάθε θάνατος ακολουθείται από αφαίρεση των experience points, θέτοντας τον χρήστη σε μόνιμη κατάσταση άγχους.

Το Lineage 2 Classic θα είναι free to play, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποτελεί πιστή απόδοση της παλιάς έκδοσης. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από το νέο shop, cosmetics, experience-boosting buffs και άλλα χρήσιμα in-game αντικείμενα. Πριν την επίσημη κυκλοφορία, η NCsoft προσφέρει ορισμένα κλασικά πακέτα κυκλοφορίας, σε τιμές 10$ και 30$ προσφέρωντας στον αγοραστή XP buffs, healing potions, cosmetics και άλλο χρήσιμο in-game loot.

Οι fans του Lineage 2 Classic θα μπορέσουν να επισκεφθούν και πάλι την πόλη της Giran στις 3 Οκτωβρίου 2018, ενώ νωρίτερα η NCsoft θα πραγματοποιήσει livestream (με giveaway του τίτλου φυσικά) στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΣύλληψη δασκάλου που έβαλε την κόρη του σε παιχνιδομηχανή για κλοπή συστημάτων της NintendoLineage II Classic Teaser Trailer8-Bit Armies - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα