Idis Elba: Ο νέος υποψήφιος για τον ρόλο του James Bond

Ίσως να είναι ο επόμενος 007.

Ο γνωστός ηθοποιός Idris Elba, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο της Αγγλίας, φέρει ήδη περισσότερους από 80 ρόλους στο δυναμικό του. Την καριέρα του έχει ξεκινήσει νωρίς, από τη δεκαετία του '90, και συνεχίζει δυναμικά και ασταμάτητα να καταλαμβάνει ρόλους που μένουν στη μνήμη του κοινού.

Τώρα, ο Elba είναι υποψήφιος για να πάρει και τον ρόλο του James Bond, σύμφωνα με το DailyStar( και μέσω comicbook),

που μεταφέρει τα λόγια της Barbara Broccoli, παραγωγού της ταινίας "Bond 25", και του σκηνοθέτη Antoine Fuqua ("The Magnificent Seven"). Φαίνεται πως προέκυψαν ανησυχίες για το μέλλον του πράκτορα 007, αν ο Daniel Craig αποφασίσει να αφήσει τον ρόλο του.

Τα γυρίσματα του "Bond 25" πρόκειται να ξεκινήσουν φέτος τον χειμώνα. Το σενάριο θα υπογράφει ο John Hodge ("Trainspotting") και τα σκηνοθετικά ηνία θα αναλάβει ο Danny Boyle. Το τι θα ακολουθήσει, ωστόσο, μετά από αυτή την ταινία παραμένει ακόμα άγνωστο, και για αυτό έκαναν μερικές νύξεις οι Fuqua και Broccoli.

Για την Brocolli "είναι καιρός" τον θρυλικό ρόλο να ενσαρκώσει ένας όχι-λευκός ηθοποιός και πως "κάποια στιγμή θα συμβεί". Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν πάρει το όνομα του Bond, συγκεκριμένα οι Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton,Pierce Brosnan και ο πιο πρόσφατος, Daniel Craig.

Ο σκηνοθέτης Fuqua συμφωνεί με τα επιχειρήματα υπέρ του Elba, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως, " Ο Idris θα μπορούσε να το κάνει άμα ήταν σε φόρμα. Χρειάζεστε έναν άνθρωπο με σωματικά ισχυρή παρουσία. Ο Idris το έχει αυτό".

Ο James Bond συστήθηκε στο κοινό για πρώτη φορά το 1953, μέσα από τα γραπτά του συγγραφέα Ian Fleming, ο οποίος παρέδωσε 12 μυθιστορήματα με τον ήρωα, πριν αποβιώσει το 1964. Πρόκειται για έναν ρόλο με τεράστια ιστορία.

Ο ίδιος ο Elba φαίνεται πως δεν συμφωνεί ιδιαίτερα με τους Fuqua και Brocolli για να αναλάβει τον ρόλο, και σύμφωνα με τα λόγια του στο PEOPLE θα προτιμούσε να δει "κάτι διαφορετικό" στον ρόλο. "Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα... Γιατί όχι;", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τον Elba έχουμε δει να αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες δράσης, αφού ενσάρκωσε τον Heimdall για τις ταινίες "Thor" και "Avengers". Ο ηθοποιός, όμως, δεν πιστεύει πως βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για να αντεπεξέλθει στο ρόλο του Bond. "Αν θέλω να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως είμαι αρκετά μεγάλος για αυτό".

Οι φήμες μιλούν, λοιπόν, για τον Elba ως James Bond, ή έστω για έναν έγχρωμο ηθοποιό, ο Elba παραπέμπει τον ρόλο σε γυναίκα, και κανείς δεν γνωρίζει αν όντως ο Daniel Craig θα αποσυρθεί μετά το "Bond 25". Το μέλλον του χαρακτήρα δεν είναι ακόμα σίγουρο, και περιμένουμε νεότερες πληροφορίες να ξεδιαλύνουν το μυστήριο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreecePuppet Master: The Littlest Reich - TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/07 - 05/08O τρόμος έρχεται στα ραδιοκύματα με το "Meet Jimmy" του Michael Bay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα