Το Hellboy γιορτάζει 25 χρόνια με τρία νέα κόμικ

Νέο υλικό στο Mignolaverse.

Για 25 χρόνια ο World Destroyer φιγουράρει σε κόμικ, ταινίες, παιχνίδια κι άλλα, και η Dark Horse είπε να το γιορτάσει με τρία νέα κόμικ στο "Mignolaverse".

Tα τρία αυτά κόμικ είναι: μια μίνι σειρά πέντε τευχών "Crimson Lotus", μια μίνι σειρά πέντε τευχών - το "Hellboy and the B.P.R.D.: 1956" και το "Hellboy Winter Special". Δείτε τα εξώφυλλα παρακάτω:

Το "Crimson

Lotus" ακολουθεί την χαρακτήρα ως νεαρό κορίτσι ενώ η οικογένεια της χάνεται στον πόλεμο. Τριάντα χρόνια αργότερα, δύο κατάσκοποι την κυνηγάνε σε όλη την Κίνα πριν καταφέρει να πάρει την εκδίκηση της. Η μίνι σειρά είναι γραμμένη από τους Mike Mignola και John Arcudi με σχέδιο της Mindy Lee, χρωματισμό της Michelle Madsen και εξώφυλλο από τον Tonci Zonjic. Το "Crimson Lotus #1" θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου.

Το "Hellboy and the B.P.R.D.: 1956" περιλαμβάνει την όλο κι αυξανόμενη πίεση που δέχεται το Bureau for Paranormal Research and Defense καθώς προσπαθούν να αποκαλύψουν τα μυστικά σχέδια της Σοβιετικής Ένωσης ενώ συγχρόνως η Varvara, ηγέτης μια δαιμονικής μυστικής οργάνωσης, με την ομάδα της έχει άλλα σχέδια και ο Hellboy κάπως έτσι οδηγείται στις γνωστές περιπέτειες του στο Μεξικό. Η μίνι σειρά θα γραφτεί από τους Mike Mignola και Chris Roberson, σε σχέδιο των Yishan Li, Mike Norton και Michael Avon Oeming, χρωματισμό του Dave Stewart και εξώφυλλο από τον Dave Johnson. Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Το "Hellboy Winter Special 2018" λέει τρεις χειμερινές ιστορίες γύρω από μια séance* που πάει στραβά ενώ ο Hellboy επισκέπτεται μια οικογένεια στην Αγγλία. Το τεύχος θα είναι γραμμένο από τους Mike Mignola, Fábio Moon, Gabriel Bá και Tonci Zonjic, με σχέδιο του Ben Stenbeck, χρωματισμό του Dave Stewart και εξώφυλλα από όλους τους συγγραφείς.

Η σειρά ταινιών "Hellboy" πρόκειται να λάβει reboot με το "Hellboy: Rise of the Blood Queen" και τον ήρωα θα υποδυθεί ο David Harbour (Stranger Things). Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου 2019 στις ΗΠΑ.

* séance: προσπάθεια επικοινωνίας με πνεύματα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑκόμα ένα κόμικ της Justice League στα ελληνικάΠαρουσίαση: Αλεξάνδρεια - των Γιώργου και Νικόλα ΣτεφαφούρουΝέο κόμικ "Firefly" θα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ιστορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα