«Ο Λουτσέσκου θέλει Άλιμπεκ»

Ο επιθετικός της Στεάουα Ντένις Άλιμπεκ είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ.

Ο 27χρονος διεθνής, φέρεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του Βουκουρεστίου και σύμφωνα με τον παλαίμαχο του συλλόγου Φλορίν Λόβιν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί την απόκτησή του.

«Υπάρχουν συζητήσεις του Άλιμπεκ με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Λουτσέσκου.
Ο Ραζβάν μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Ντένις, είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάποια προβλήματα.

Ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του, εφόσον καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία», είπε ο Λόβιν, ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον παίκτη πρόσθεσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ ο Άλιμπεκ, επειδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Οι Άραβες έχουν συνήθως αυτήν την υπερηφάνεια να παίρνουν παίκτες που είχαν επιτυχία κατά τη περσινή σεζόν.

Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η Στεάουα θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά. Θα ήταν ευκολότερο για τον Ντένις».

Ο Άλιμπεκ ξεκίνησε την καριέρα του από την Φαρούλ Κοστάντζα και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ίντερ, Μαλίν, Βιτορούλ, Μπολόνια, Άστρα και Στεάουα.

Έχει 9 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας και 1 γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα