Το Event Pass του PUBG προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Μάλλον δεν θα πάρουν...

Αντίθετα αποτελέσματα είχε η ανακοίνωση του Event Pass στο PlayerUnknown's Battlegrounds.

Χθες, η PUBG Corp. αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα λάβει το πρώτο του Event Pass, σε συνδυασμό με τον νέο χάρτη Sanhok. Όπως και στο Fortnite, το Pass θα κοστίζει 10 δολάρια αλλά...μάλλον δεν θα φτάσει μέχρι την κυκλοφορία του.

Αγανακτισμένοι πλέον οι παίκτες, από τους cheaters, τα λάθη στο παιχνίδι και πολλά άλλα προβλήματα, δεν μπορούν να δεχτούν ότι θα λάβουν πρόσθετη χρέωση με το Event Pass.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα, το εν λόγω ζήτημα κατάφερε να γίνει το πιο upovoted post στην ιστορία του Subreddit.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως, για ένα παιχνίδι που έχει τόσα προβλήματα και σίγουρα δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον αντίπαλό του, Fortnite, θα πρέπει να προσέχει περισσότερα τα νέα του βήματα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]To PUBG αποζημιώνει τους λογαριασμούς που δέχθηκαν λανθασμένα banΤο PUBG λαμβάνει το πρώτο του Event PassΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sanhok Map στο PUBG

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα