Κράτησε τα γκολ για το φινάλε η Σεβίλλη (video)

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η Σεβίλλη πέρασε από το «Χοσέ Ζορίγια» επικρατώντας 2-0 της Βαγιαδολίδ και επιστρέφοντας στο -1 από την 4η Χετάφε. Μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι.

Όταν οι Σεβιγιάνοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, η αναμέτρηση της Χετάφε με την Μπιλμπάο είχε μόλις τελειώσει και η απόστασή τους από την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε αυξηθεί στους 4 βαθμούς. Μετά από 80 λεπτά σκληρής μάχης απέναντι στην Βαγιαδολίδ, η οποία παίζει τη…
ζωή της στην κατηγορία, φαινόταν ότι η λευκή ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Εντούτοις, η ομάδα του Χοακίν Καπαρός βρήκε το πολυπόθητο γκολ χάρη στην «χρυσή αλλαγή» του προπονητή της. Ο Ρόκε Μέσα πέρασε στο παιχνίδι στο 80΄ αντί του Σέρτζι Γκόμεθ και τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ και μαζί το δρόμο για τη νίκη των Ανδαλουσιάνων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η Σεβίλλη εκμεταλλεύτηκε τους ανοιχτούς χώρους και σφράγισε τη νίκη στο 92΄ με γκολ του Μουνίρ.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κρίνουν πολλά για την Σεβίλλη, η οποία την επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι με την Μπέτις (13/4) και οκτώ ημέρες αργότερα το εκτός έδρας ματς – κριτήριο τετράδας με την Χετάφε στη Μαδρίτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα