Το Dragon Quest XI πρέπει να πουλήσει για να παραμείνει στη Δύση - TGS 2018

Δυτικοί Gamers ήρθε η ώρα για Dragon Quest!

Στην Ιαπωνία, το Dragon Quest είναι ένα franchise χωρίς προηγούμενο. Όταν εντάσσεται περιεχόμενο στη σειρά, είναι σίγουρο ότι την επόμενη μέρα θα πουλήσει εκατομμύρια αντίγραφα, αφού ακόμα και όσοι δεν παίζουν video

games παίζουν Dragon Quest. Το φαινόμενο Dragon Quest είναι ο τίτλος που ακόμα και οι Δυτικοί gamers γνωρίζουν και συνεχίζει τη θρυλική του πορεία μέχρι σήμερα με το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

Το Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει στο Playstation 4 και στο Steam για Αμερική και Ευρώπη αυτόν τον μήνα.

"Πρέπει το Dragon Quest να συνεχίσει τις πωλήσεις στη Δύση, προκειμένου να μπορούμε να φτιάχνουμε [localized versions]". Είπε ο παραγωγός του Dragon Quest XI, Hokuto Okamoto στο IGN Japan Tokyo Game Show 2018.

Το παρελθόν μάς έδειξε ότι δεν είναι σίγουρο πως κάθε έκδοση της σειράς Dragon Quest θα φύγει από την Ιαπωνία. Οι πρώτοι τρεις τίτλοι δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Αμερική, οι τίτλοι 4, 5 και 6 ήταν αποκλειστικά για την Ιαπωνία μέχρι που ξαναφτιάχτηκαν για το Nintendo DS και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως. Στην Ευρώπη μόνο οι τίτλοι 8 και 9 κυκλοφόρησαν για το αρχικό σύστημα τους. Το MMORPG Dragon Quest X ακόμα πάει πολύ καλά στην Ιαπωνία, 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη Δύση.

Το Dragon Quest XI έχει βαθμολογηθεί με άριστα στα δυτικά reviews, συμπεριλαμβανομένου του score 8.8 στο IGN. Η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει αριθμό πωλήσεων στη Δύση. Στην Ιαπωνία οι εκδόσεις του Playstation 4 και Nintendo 3DS πούλησαν αθροιστικά πάνω από 2 εκατομμύρια τις πρώτες δύο μέρες κυκλοφορίας.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceH Square Enix ανακοινώνει το Dragon Quest XI στο Nintendo SwitchTo Dragon Quest XI σπάει ρεκόρ πωλήσεων στην ΙαπωνίαΚυκλοφορεί επιτέλους στα 'μέρη μας' το Dragon Quest XI

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα