Μπόγρης: «Να είμαστε υγιείς κι όλα θα πάνε ονειρικά»

Ο Γιώργος Μπόγρης στην Media Day του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός γυρνά σελίδα στην τακτική του και είναι σημαντικό να ξεκινήσει με νίκες.

Για νέα ομάδα και αλλαγές: «Θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετική
χρονιά. Τίποτε δεν είναι σωστό ή λάθος. Πάνω απ’ όλα ο σύνολο. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω μ’ ένα προπονητή επιπέδου στην ομάδα που ήθελα να είμαι. Γυρνάμε σελίδα με πιο επιθετική τακτική. Περισσεύουν μπάλες για όλους και δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι ωραίο που υπάρχουν έμπειροι και νέα παιδιά κυρίως οι ξένοι που είναι πολύ φιλόδοξοι και αυτό είναι σημαντικό, Αυτό το κράμα θα επιτύχει, απλά χρειάζεται υπομονή. Θα δούμε ενέργεια ζωντάνια και το σημαντικό να τα’ απολαμβάνουμε. Να κάνουμε νίκες στο μεγάλο ταξίδι μας φέτος ως την Βιτόρια».

Μήνυμα στον κόσμο: «Όπως αλλάξαμε εμείς άλλαξαν κι άλλες ,ομάδες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή. Είναι σημαντικό να φύγουν νωρίς κάποια ταξίδια πριν βαρύνουν τα πόδια. Είναι δύο δύσκολα ταξίδια στην αρχή, μετά ομάδες που πέρυσι χάσαμε πολλά και θέλουμε να δώσουμε απαντήσεις. Αν είμαστε υγιείς θα πάνε όλα ονειρικά. Όπως λέει και ο προπονητής η νίκη είναι συνήθεια".

Πόσο εύκολο ν’ αλλάξει η φιλοσοφία: «Όπως είπε και ο κόoυτς στοyς 65 κι τους 70 όλοι μπορούν να νικήσουν στους 95 όχι. Τα παιδιά που ήρθαν μπορούν να παίξουν γρήγορα. Εγώ στην Ισπανία έτσι έπαιζα τα παιδιά έχουν επίπεδο και δεν θα έχουν πρόβλημα. Θ’ ανοίξει το ροτέσιον κι αυτό είναι καλό. Να χτίσουμε να κάνουμε ένα καλό σύνολο και στο τέλος να πάρουμε τους τίτλους που μας αναλογούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα