Το DC Universe αποκαλύπτει όλες τις πρεμιέρες των σειρών του

Αν με χάσετε, θα είμαι μπροστά στην τηλεόραση.

Το πρώτο πάνελ του DC Universe έκανε την εμφάνισή του στο New York Comic Con 2018, και ο Geoff Johns μίλησε για την υπηρεσία streaming και τις προσφορές της, μεταξύ άλλων ένα prequel κόμικ "Young Justice" που θα κάνει την εμφάνισή του αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας.

Το prequel κόμικ "θα συνοδεύει στην

επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα βγει το 2019. Δημιουργοί του είναι ο παραγωγός Greg Weisman και ο καλλιτέχνης Christopher Jones", σύμφωνα με τα λεγόμενα της DC. Άλλα κόμικ που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο DC Universe τον Οκτώβριο για περιορισμένο χρόνο είναι τα "New Teen Titans" (#13 - #20) μεταξύ των ημερομηνιών 2/10 – 15/10, "New Teen Titans" (#21 - #41) μεταξύ των ημερομηνιών 16/10 – 29/10, "Batman: The Long Halloween" (10/23 – 11/5) και "Batman: Dark Victory" (10/30 – 11/12).

Ο εκδότης της DC Entertainment, Jim Lee μας αποκάλυψε το πρόγραμμα των σειρών του DC Universe, λέγοντας ότι "στόχος είναι το κοινό να έχει ένα νέο επεισόδιο την εβδομάδα".

Ποδαρικό θα κάνει το "Titans" με την πρώτη του σεζόν τον Οκτώβριο με 11 επεισόδια και αφού τελειώσει θα δούμε το "Young Justice: Outsiders" τον Ιανουάριο.

Η 3η σεζόν του "Young Justice" θα αποτελείται από 26 επεισόδια, και το DC Universe σκοπεύει να χωρίσει στη μέση τη σεζόν, με τρία νέα επεισόδια να κάνουν την εμφάνισή τους κάθε βδομάδα, στις περιόδους Ιανουάριος/Φεβρουάριος και Ιούνιος/Ιούλιος, για να δημιουργηθεί μια "σχετική εμπειρία binge", σύμφωνα με τον Lee. Στο ενδιάμεσο θα κάνει πρεμιέρα το "Doom Patrol" με την πρώτη του σεζόν και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα.

Δείτε παρακάτω το πλήρες σχεδιάγραμμα του DC Universe:

Ο Johns εξήγησε γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει τους χαρακτήρες του "Doom Patrol" μέσω του πρώτου επεισοδίου του "Titans" λέγοντας, "Αυτό που μου αρέσει στους 'Titans' είναι ότι κάθε χαρακτήρας είναι μια πύλη για έναν άλλον κόσμο", είπε, και εξήγησε ότι η Raven επιτρέπει στη σειρά να εξερευνήσει ταινίες τρόμου του '70, ενώ το "Beast Boy είναι μια πύλη για την αγαπημένη μου ομάδα, την Doom Patrol... είναι σαν την Οικογένεια Addams των σούπερ-ηρώων για μένα".

Ο Johns είπε ότι τα αυθεντικά κόμικ και η συνεισφορά του Grant Morrison στο "Doom Patrol" ήταν οι κύριες εμπνεύσεις του για τη σειρά. "Αν οι Titans είναι μια ανάδοχη οικογένεια όπου βοηθάει ο ένας τον άλλον να βρει την θέση του στον κόσμο, γιατί είναι χαμένοι... το Doom Patrol είναι μια ομάδα αυτο-βοήθειας. Καταλήγουν να μπλέκονται σε τρελές περιπέτειες, κάτι που ισχύει για τα κόμικς και τον κόσμο αυτό".

Άλλο περιεχόμενο που θα προβάλλεται στο DC Universe τους επόμενους μήνες είναι η σειρά "Supergirl" (1984) με την Helen Slater, η οποία θα εμφανιστεί στις 5 Οκτωβρίου και οι νέες ταινίες κινουμένων σχεδίων "Reign of The Supermen", "Justice League vs. The Fatal Five" και "Batman: Hush", οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα το 2019. Επίσης, η σειρά του Syfy, "Krypton", θα μετακομίσει στο DC Universe μετά την ολοκλήρωσή της στο κανάλι.

H σειρά "Swamp Thing" θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και φέρει μια νέα ηθοποιό στο δυναμικό της. Το "Titans" έχει ανανεωθεί ήδη για 2η σεζόν.

IGN Greece Επίσημη η πρεμιέρα της live-action σειράς "Titans" Τηλεοπτική σειρά για το Swamp Thing ετοιμάζει η DC Η DC αποκαλύπτει το όνομα της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα