Λημνιός: "Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι" (video)

Από τα 8 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, ο Λημνιός έπαιξε στα 7. Ηταν βασικός και στα 7. Στο μόνο παιχνίδι που δεν έπαιξε ήταν στο ματς με την Τσέλσι.
Ο 20χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τη Μπάτε Μπορίσοφ, έκανε την 10η συμμετοχή, συνολικά, στη σεζόν, στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ.
Ο Λημνιός, μετά το παιχνίδι του Δικέφαλου στη Λευκορωσία, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV.
Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: "Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ μετά από ένα δύσκολο ματς. Τα πόδια είναι κουρασμένα, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκουραστήκαμε όσο μπορούσαμε και κάναμε την αποθεραπεία μας. Έτσι όπως τελείωσε, τέτοια ώρα, το παιχνίδι, το καλύτερο ήταν να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε την αποθεραπεία μας».
Για τον χρόνο που υπάρχει για προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είπε: "Βρισκόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και υπάρχει πολύ κούραση. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Σε κάθε παιχνίδι, εφόσον ανά δυο μέρες έχουμε ματς, να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι».
Συμπλήρωσε: «Πέρσι δεν κάναμε το βήμα παραπάνω, η ομάδα αποκλείστηκε, ήταν ένας αποκλεισμός-σοκ κανείς δεν το περίμενε, αλλά φέτος είναι γλυκός ο πόνος γιατί η ομάδα επέστρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».
Πρόσθεσε: "Η ομάδα να πω την αλήθεια ήταν 100% καλύτερο να είναι και την προηγούμενη σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ήταν μια ήττα που δεν την περιμέναμε αλλά είχαμε τον χρόνο να φτιαχτούμε καλύτερα, να φτιαχτεί καλύτερα η ομάδα, να χτιστεί καλύτερα η ομάδα και να δουλέψουμε περισσότερο. Ετσι, βγήκε και πέρσι στο γήπεδο και φέτος βγαίνει. Και η ομάδα, μπορεί να μην έχει πιάσει υψηλή απόδοση αλλά και χθες έδειξε ότι αν η αντίπαλη ομάδα της δώσει τη δυνατότητα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, μπορεί να το κάνει".
Ο Λημνιός είπε ακόμη: "Δεν συμφωνώ ότι η πρόκριση τελείωσε. Διαφωνώ 100% σε αυτό. Ξέρουμε ότι τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με την ποιότητα, τον έχει η Τσέλσι, κακά τα ψέματα. Εμείς όμως για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο, έπρεπε να κερδίσουμε την Μπάτε. Κι αυτό κάναμε, μπήκαμε από το πρώτο λεπτό, η ομάδα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και η νίκη ήταν πιο εύκολη από ό,τι περιμέναμε".
Αναφέρθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Παίξαμε με ομάδες που στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ καλές και κάθε χρόνο βρίσκονται εκεί πέρα. Από το πρώτο ματς με τη Βασιλεία, δείξαμε ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια και για λεπτομέρειες δεν μπήκε για πρώτη φορά, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".
Είπε για τις δικές του εμφανίσεις: "Παίζω από τα δεξιά μαζί με ένα επιθετικό μπακ, όπως είναι ο Λέο Μάτος, έχουμε καλή συνοχή και προσπαθώ να τον βοηθάω στα ανασταλτικά μου καθήκοντα, να είμαι καλός τακτικά, προσπαθώ να κάνω μέσα στο γήπεδο ό,τι μου ζητάει ο προπονητής και από εκεί και πέρα, όποτε μου βρίσκεται χώρος, να πάω στο "ένας εναντίον ενός" και να βοηθήσω και την ομάδα επιθετικά".
Πρόσθεσε, αναφερόμενος στις υποχρεώσεις, στα ταξίδια: "Αυτή είναι η ζωή μας, αυτό είναι το επάγγελμά μας, πρέπει να το σεβόμαστε, περνάμε όμορφα".
Δείτε το βίντεο.
Keywords
Τυχαία Θέματα