Το Cyberpunk 2077 θα βρίσκεται στην E3 2019

Κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία.

Αν σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το αν η CD Projekt Red θα μπει στον "κύκλο" των εταιρειών που δεν θα δώσουν το παρόν στην φετινή E3... τότε σας έχουμε καλά νέα. Το Cyberpunk 2077 θα είναι στην έκθεση.

Τα νέα έρχονται μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter,

όπου έκανε ξεκάθαρη την παρουσία του πολύ-αναμενόμενου RPG στην φετινή E3. Δεν γνωρίζουμε ακόμα για το αν θα υπάρχει κάποιο playable demo, μετά όμως από την περσινή αποκάλυψη σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα πράγματα.

For those of you asking, yes, we will be at E3 this year.

Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) 28 Φεβρουαρίου 2019

H E3 έχει γίνει λιγότερο σημαντική για αρκετούς μεγάλους developers και publishers, εξού και οι ανησυχίες σχετικά με την μη παρουσία της CDPR στη φετινή E3. Μην ξεχνάμε πως η EA έχει μεταφέρει την παρουσίαση των project της στο EA Play και η Sony δεν θα δώσει το παρόν το 2019.

Αυτές οι απουσίες ίσως είναι η ευκαιρία για εταιρείες όπως είναι η CD Projekt, να κλέψουν την παράσταση, ωστόσο η Microsoft για παράδειγμα φημολογείται πως πρόκειται να 'ντεμπουτάρει' την επόμενη γενιά κονσολών της στη φετινή έκθεση.

Προς το παρόν ξέρουμε ότι είναι ένα first-person RPG, το οποίο στοχεύει στην τωρινή γενιά κονσολών και έχει καταπληκτικά γραφικά. Αναμένουμε λοιπόν την φετινή Ε3 για να μάθουμε περισσότερα για το Cyberpunk και ποιος ξέρει... ίσως να δούμε και κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΥψηλοί στόχοι για το Cyberpunk 2077 από τους developersH Bandai Namco θα διανείμει το Cyberpunk 2077 στην ΕυρώπηCyberpunk 2077: οι Devs μιλούν για το πρώτο δημόσιο Gameplay Demo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα